- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
CPT.Pirk #136 üzenetére
Nem túlzás, konkrét személyes élmény - akkor találkoztam először a plazmával egy Fedorában, amikor megjelent 2008-ban vagy 2009-ben.
Megtetszett(szvsz jobban néz ki a Win7-nél is), gondoltam, kipróbálom.
Klasszisokkal többet értek Windows-hoz, mint Linuxhoz, de azért Linux alatt sem vagyok teljesen elveszve, viszont a plazmoidok első nekifutásra kultúrsokként értek, hisz KDE-ből is a régi hagyományost ismertem, meg persze a Gnome-ot akkoriban.
Ahhoz hasonló sokkot csak az elbaltázott Unity felület okozott nálam, meg a Win8 - a Win10 ahhoz képest kezesbárány még ha randa lapos is.
Tudom, sokan utálják az OSX-féle szkeuomorf design-t is, de nekem attól még bejön, még a 3D-s BumpTop-pal is tettem egy próbát, mielőtt kinyírták... hát azt lehetett volna még hova fejleszteni...
Majd lesz még a Winsows is szebb idővel, vagy a Linux desktop is felnő a feladathoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest