- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Mivel egy Xiaomi Mi10T Pro-nak meg se kottyan a 300 megabites bitrátájú videókészítés (mennyit is tud a Sony A7 III? 100 megabitet), simán betelhet az egy tera is.
-
Huntszy
tag
"de pont az elmúlt hetekben volt olyan is, hogy leszedtek valami koreai kiadótól milliós mennyiségű zenét spotify-ról valami jogi hercehurca miatt. Ez szintén nem jelent problémát a lokális adattárolással.
"
Gyakran megesik ez manapság, marakodnak a kiadók a piacon. Egyébként én ezt úgy oldottam meg, hogy azt a pár számot (leginkább csak yt-on fent levő noname emberke mixe) leszedtem és a filet betöltöttem spotifyba így azt a fél tucat számot ami nincs fent attól még a megszokott környezetben tudom hallgatni.
#13Tapsi
"Viszont bizonyos időközönként ez a beállítás törlődik, és újra rá kell nyomnom a letöltésre."
WoW, én soha. Furcsa. Nem törölted véletlen le valami miatt a Spotify adatait? Bár azt észrevetted volna mert újra be kellett volna logolni. Furcsa mindenesetre de szerencsére velem még nem esett meg.
Hát én is azok sorát gyarapítom akik miatt nem kell lapátolni a szilíciumot a mobilba128gb-s a telóm (kéztől van ismerőstől) de 38-at használok el. Rendszerrrel együtt
Én meg pont a telóban nem bízom és inkább az online tárhelyekben jobban (NAS még nincs, de tervben van) így minden kép/videó megy fel és a régebbieket néha ki is takarítom mert minek foglalja a telón a helyet (na nem mintha ne lenne miből). Programok közül megvan az a tucatnyi amit használok, játszani soha nem játszok telefonon és filmet/sorozatot sem vagyok képes nézni egy ilyen kis képernyőn
Zenét meg elég keveset hallgatok telóról de az is Spotify szóval
Ezzel ellentétben viszont gépen/driveon elég mániákusan nem törlök se semmit mer még jó jöhet', minden megvan digitálisan is ami csak lehet (pl a legutolsó itthoni cucc használati útmutatója is le van mentve). Ezer éves scannek hátha, filmek, sorozatok 4K-ban (na, ez viszi el a legtöbbet azé'), játékok amikkel nem játszottam már ezer éve. Szóval gépen meg csak úgy fogynak a terrabyteok -
Én csak szimplán nem bízom ebben az online mindenségben.
Nekem Spotify prémium van, le van szinkronizálva egy rakat album. Viszont bizonyos időközönként ez a beállítás törlődik, és újra rá kell nyomnom a letöltésre. Jártam már úgy, hogy meg akartam hallgatni az egyik listát, térerő nem volt, és eltűnt az egész. Bosszantó, na!
-
nonsen5e
veterán
válasz
csakany2001 #6 üzenetére
Nekem is zenével van tele a 64gb-os telefon, ma érkezik ha minden igaz egy 256gb-os.
Én csak szimplán nem bízom ebben az online mindenségben.
Épp nincs netkapcsolat, akkor így jártam... na ez ha a telefonon van nem fordulhat elő, meg bár számomra nem volt releváns, de pont az elmúlt hetekben volt olyan is, hogy leszedtek valami koreai kiadótól milliós mennyiségű zenét spotify-ról valami jogi hercehurca miatt. Ez szintén nem jelent problémát a lokális adattárolással. -
pusszycat
nagyúr
128 GB-om van. Papíron. Mert a rendszer meg az alap programok ugye 24 GB-on üldögélnek. 4K 60 fps csak a kutyás videók több 10 GB. Meg persze a macskás videók is.
-
csakany2001
senior tag
A tárkapacitások növekedése tökéletes lehetőséget ad a veszteségmentes adatok tárolásara.
Én mondjuk lossless zenét tárolók telefonon és nem azért mert egy streaming-t ne tudnék megfizetni. Szimplán igényt tartok a magasabb minőségre.(tudom van Tidal, de elég szűk a kínálat)
De természetesen felhasználás függő ez is, a magas felbontású képek és filmek is inkább a nagyobb tárhely felé terelik a vevőket.
Nyilván aki csak appokat tárol rajta annak elég 64GB de mondjuk már 32GB azon userekenek is kevés lehet, addig jó amíg van ezek között választási lehetőség. Bár iszonyat nagy a felár a nagyobb tárhelyért, bővíthetőség pedig ördögtől való jelenleg.(pedig most itt van nálam egy 128GB-os, de váltás esetén kuka) -
Rinocerosz
őstag
Igen könnyen be lehet lakni azt a 64GB-ot. Eleve az alkalmazások is szép kis helyet foglalnak. Csinál az ember 1-2 videót vagy fotózgat és tele is van. Olyanok is vannak akiknek film van rajta. Nekem csak a zene és néhány hanganyagból 10gb megvan.
Szerintem nem baj, hogy emelik a tárhely méretét. Ez is olyan dolog, hogy kinek mi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Counterpoint Research szerint az almás telefonokból választják a legnagyobb tárhely variációkat.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest