- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
laceszgamer #26 üzenetére
épp a napokban vittem végig a Fractured But Whole című gyöngyszemet
hát ami agymenés abban van....tényleg én is csodálom, hogy ki lehetett adni.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #24 üzenetére
Akkor a South Park játékok mindenhol be lennének tiltva.
-
laceszgamer
addikt
válasz
macskabenzin #19 üzenetére
Én azért arra igazán kíváncsi lennék, hogy reálisan lesz-e abból bármi balhé, hogy épp két színesbőrü a főellenség és ugye gondolom a végén nem virágot kell nekik adni... Azon lepődnék meg, ha legalább egy per vagy hasonló nem indulna az Ubi felé egy-egy embertől esetleg szervezettől.
-
bepken
veterán
válasz
macskabenzin #17 üzenetére
téged aztán mélyen megérintettek ezek az apró részletek, látom.... vajon minek a kivetítése lehet ez a hozzászólás nálad? akarsz róla beszélni?
-
hogabesz
aktív tag
válasz
macskabenzin #17 üzenetére
Ez a hozzászólás valami vicc akart lenni, csak nem jött át, ugye?
@- = Zk = - : jogos, így már teljesen reális a pókember
-
shapphire
aktív tag
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elnézést kérjek az Ubi helyett emiatt az élőszereplős előzetes miatt.
A strory trailer után kicsit megnyugtattam magam az előrendelést illetően, de most...pff...hát...na.
-
Pernyo
csendes tag
Mi ez a sz....
-
macskabenzin
csendes újonc
miert van szoke szin a hajukban? lelkuk melyen feherek akarnak lenni, ezert a nagy menstruacios roham?
ja a szivarvany kell a vegere....ez is tudjuk kik jateka tudjuk milyen celra.... agymosas you be soft modra -
Zoltn
senior tag
A videó tükrözi a játék fizikájának komplexitását. A gépágyú nem vitte át a 3 centis fa asztalt.
-
bepken
veterán
nagyon le vagyok maradva a sztoriban....de egy nukleáris pusztulás után nem hiszem, hogy ilyen rikító, már már túlszaturált lenne a világ, bárokkal meg csillogó ketyerékkel...
-
Vesa
veterán
Ritka sz*r!
-
laceszgamer
addikt
Fél év múlva 8-10 euroért tökéletes lesz.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #2 üzenetére
A Rage 2 szanaszét fogja vágni ezt a játékot.
-
gézu
őstag
Csak azért fogom megvenni, hogy ezt a két nyomorékot 10 percen belül Vaas után küldjem.
-
Televan74
nagyúr
Ez látványos volt,de irtó gáz.Agyilag lezsibbasztott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest