- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Az első érv megoldható,de a másodikkal nem lehet vitatkozni,a te szemszögedböl valós az aggodalom...
...bár ahogy mégegyszer elolvastam,én már annyira megszoktam hogy van atelómon net,hogy nehéz azzal szembesülni,van akinek nincs.Nem nem azért mert felvágós vagyok,csak ezek az ugymond "okostelefonok" net nélkül...hát nem tudom,olyan mint pc net népkül...csak ülök előtte és 1 óra mulva már kapcsolom is ki mert minek
-
dezs520
senior tag
...te kicsit anyámra emlékesztetsz,ha valaki órába,fülébe meglát valamilyen ékszert(férfiaknál),akkor az csak egy bu.i,köcs.g lehet,hiába puhítom már rég óta,hogy ne itélkezzen senkiröl külsőleg,ismerje meg és azután alkosson véleményt...
Az Itunes ben semmi ördöngőség nincs,(mi körünkben) egyszer kell kiismerni,utánna használható.
De ez mint már oly sokszor el lett mondva,nem kell a használathoz (igen,jilbreak nélkül is) itunes,mindenre van már megfelelő alternatíva...az én telóm talán 8 hónapja látott itunes utoljára.
Ne érsd félre nem rábeszélés,meg térítés,messze áljon ez tőlem,csak hát amit állítassz az nem egészen fedi a valóságot...ez csak annyira speciális,mint nekem a droid...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- XPRO Wood fa állvány / stand / riser (laptop, macbook, tablet, ipad)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest