- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Csak az a kérdés mikor lesz jobb vétel? Lefogadom, hogy magyarföldre nem a következő 2 hónapban.
Tapasztalt vagyok, xiaominak is fél egész évbe telt.
myrocee: Örülök hogy elkezdett terjedni az oppo is itt a fórumon.
Azt nem tudod egy 1 perces 4k videó mekkora méretű? És az alsó fénysáv faszántos? A telefon alapból rootolva érkezik? Ha rootoltad akkor lehet overclockolni? Ha esetleg feltennéd, akkor meg tudod mondani, hogy megy rajta egy psp emulátor (vagy xbox classic, vagy psx)?Alig várom, hogy felhackeljem rá az ubuntut.
-
mryocee
csendes tag
Ami nekem az O+Onál annyira nem tetszik, hogy nem cserélhető az akksija, illetve amit az előttem szólók is jeleztek, hogy nem gyúrtak rá annyira egyelőre a kamerájára.
De az ára alapján best buy.
(ad 2. a O+ nem hivatalosan Oppo leányvállalat, gyakorlatilag az Oppo egyik fejese ment át hozzájuk) -
mryocee
csendes tag
Irgalmatlan lusta ember vagyok:
http://www.oppoforums.com/forums/hungarian/
Itt minden kérdésre kaptok választ. Van a márkának egy nagyon normális magyar nagykövete is.
Minden kérésnél, kérdésnél segít.Amúgy CM, Pac-Rom, Paranoid Android amik hivatalosan támogatottak.
Nekem ami feature tetszik még, az a VOOC töltés. 0-75%, 30perc alatt. A töltője a normál 1-1500mA helyett 4500mA-rel tölt. (Párhuzamos kapcsolású celláknál az adott cellán nem folyik át az egészséges 1-1500mA-nél több.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged