- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Pete55555 #38 üzenetére
+Domxc-nek is:
Én sehol sem írtam, hogy ez egy jó telefon
A "nagyot durrant" értelmezése szerintem: sokan megveszik. (mint a Blade-et.) Az sem volt egy csúcstelefon a maga korában sem, a Skate sem az SGS II/Iphone 4S ellen jött ki. Egy jó ár/érték arányú telefonként lett beharangozva, ennek értékelése mindig az eladott darabszámon kell, hogy alapuljon. És azt írtam, sok az új tulaj, és sokan keresik, de nem kapnak, mert a webshopból is elfogyott. Akkor csak durrant valamekkorát, nem? -
DeathAdder
veterán
Bocha jelenlétében nem illik az LG t szidni. Úgy ismertem meg képernyőn keresztül, hogy nagyon szereti az LG ket.
Gyengének meg nem gyenge, mivel jobb egy HTC?
3D ben biztos hogy szarabb , és két magosban sem jobb semmivel a htc..És nem csak ebben a kettőben hozta ki az elsőt. Alighanem az első érintős telefon is LG volt, az első és tudtommal egyelőre még egyetlen Dual Channeles is, meg még valamiben ami most nem jut eszembe de tudom hogy témázott egyszer róla a szerkesztőség
Valamint nincs kizárva hogy az első 4 magos telefon is LG lesz. -
Mr.Grincs
veterán
Teljesen igazad van ami az LG-t illeti, de szerintem ez nem volt elég nekik és jövőre előrukkolnak valami még jobb 3D-s telefonnal
Galaxy S3 vagy iPhone 5 lesz az igazi húzó termék elvileg február körül lesz Galaxy s3 gondolom ezt azért megvárják az applenél utánna kapják össze magukat nyárra és löknek ki valami csúcs mobilt. Legalábbis szerintem ez jó stratégia lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest