- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
névérték 800x, amikor részvénytársaság lettek (nemtom annak indult-e), az akkori értékük 800x-át éri 1 db része a cégnek .... szerinted mekkora osztalékot kellene ehez fizetni, hogy megérje "birtokolni" a céget?
itt egyértelműen az egyetlen "megéri" faktor a spekuláció. és ehez kellenek ezek a lufi-árak.... (és osztalékfizetés nyomát egyébként se találtam, szal így meg aztán .....
)
ok, rosszul írtam: az autógyártás megtérülése nem látszik, egészen pontosan
pedig gondolom fontos lenne, hogy abból megéljen egy autógyártó, nem?
a kvótákból lehet h életben tudnak éppen lenni, de az egyrészt nevetséges bürokrata kreténség eredménye (hogy adható-vehető ilyesmi), másrészt előbb utóbb kvázi megszűnik (amikor mindenki elektromos-gyártóvá válik, de remélem hamarabb belátja valaki, hogy ez mekkora egy abszurdum és megszűntetik ezt a káros rendszert (tudom, bilibe lóg...))
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest