Új hozzászólás Aktív témák
-
kekedi
senior tag
válasz
Gyarmattila #44 üzenetére
Juhaszatti:
"A Note telefonok kijelzőjében van egy Wacom réteg." -
kekedi
senior tag
válasz
enginev3.0 #29 üzenetére
"minden évben azonos kamera elrendezés"
Az S10-eseknek szerintem egyedi kamera elrendezése volt. Nem sok olyannal találkoztam ahol a 3 szenzor vízszintesen egymás mellett lett volna.
Előtte meg csak 1-2 szenzor volt (S9-es korban)
Előtte meg mindenkinek 1 db-volt. Amit lehetett középre és szélre tenni. Na ez konkrétan még csak 2 éve volt.
Miről is beszélünk? -
kekedi
senior tag
Ja.
Így is bejelentették, hogy össze fog olvadni a Note az S szériával...ha ez igaz. Akkor ugye van lite, sima meg plusz verzió. De már hallottam "ultra" modelt is pár napja.
Ezt már én találtam ki:
Aztán jövőre bejelentik ,hogy megszűnik az A széria is, aztán már csak az S marad 10 féle variációval
Remélem nem. -
kekedi
senior tag
Nem követem tüzetesen a frissítéseket. De ha abból indulunk ki, hogy minden mobil 2 fő verziót kap (de javítsatok ki ha tévedek), akkor ez lehet így lesz. Sajnálatos módon a Note szériák pont egy fő verzió váltás előtt érkeznek meg. Míg az S szériák egy főverzió váltás után (és most a Note 10 lite is).
Ez most pont olyan, hogy ha idén kijön egy semmire kellő "A" széria, az is megkapja majd a 12-es androidot.
De nyilván nem ez a mérvadó/ és ne ez legyen a mérvadó aki ezt megveszi.
Majd 2 év múlva visszatérünk erre.
-
kekedi
senior tag
Valamint azt se felejtsük el hogy 10-es androiddal jön ki (mivel ezen is sokan lovagolnak).
Ami annyit jelent, hogy még 2 fő verziót fog kapni. (Note 10 már csak 1-et, Note 9 már egyet sem) (ha most azt nézzük ,hogy 10-es van/lesz mindegyiken) -
kekedi
senior tag
Nekem bejön.
Bár lehet azért, mert egy ideje a Note 9 -re pályázok. Ahhoz képest meg előre lépés lesz. (és még olcsóbb is)
Az hogy nem játékörülteknek lesz csinálva, ahogy előttem írták.... hát nem. Szerintem nem is ez volt a cél.
Az hogy kiszolgál ez a harvdver 2 évig átlagos felhasználásra. Igen!Nekem már csak a kamera képessége a kérdés. Ha azt nem cseszik el, szerintem jó vétel.
szerk:
Nem értem ezt a kamera sziget örületet. Engem pont nem érdekel kinél volt ez az első dizájn.
Ennyi erővel kössünk bele abba is hogy minden mobil telekijezős, meg hogy jobb oldalt van a bekapcsológomb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest