- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
Na, a "S Health" legalább használható. Futáshoz/sporthoz lehet párosítani hozzá HR-övet. Ezt tudnám használni nagyon.
#499:
-
SentryGun
aktív tag
Látom, akik kint vannak is kezd az agyukra menni a tánci-tánci: "We've officially crossed the threshold for too much dancing." (@Engadget)
-
SentryGun
aktív tag
válasz
Totheground #409 üzenetére
Hát nem egy szépség... Legalább egy sorba rendezték volna őket.
A telefonhoz:
Még jó, hogy nem csak emiatt maradtam ébren.
Hát én nem tudom, ki hogy van vele, de: ezért volt ez a nagy titkolózás? Ez egy S3, amibe belenyomták a kötelező újdonságokat, mint fullhd kijelző, nagyobb kamera, stb. A többi nem is jut eszembe, mert annyira nem fogott meg egyik pluszfunkció sem. Talán a ujjal nagyítós flyover (=Note2 with stylus) ami jó lehet...
Az gondolom egyeseknek szintén plusz lehet, hogy egy 64gb-os modellből akár 128gb-os is varázsolható. Pozitív, hogy cserélhető az akksi. Nekem speciel még elmegy a Note2-is méretben, de ez már szerintem sokaknak nagy lesz, akik pedig gondolom váltanának újabbra. Ettől függetlenül tuti viszik majd mint a cukrot. -
SentryGun
aktív tag
-
SentryGun
aktív tag
"Over the past several weeks, we have heard an amazing amount of rumor and speculation about what we are going to unveil here tonight."
Csak az elmúlt néhány hétben, mi? Az s3 óta megy a találgatás... -
SentryGun
aktív tag
Akiket érdekel angolul, de a netjük nem elég a video streamre, azoknak tudom ajánlani az Engadget liveblogját: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest