- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
De meg tudjak, vannak olyan socok, amik mindegyiket tamogatjak, csak gondolom altalaban költseghatekonyabb adott piacra szant verzioval szerelni.. Nem tudom, az Octa mit tamogat (ha az lesz benne), nem neztem utana, de altalaban a különbözö halozatok miatt szoktak adott regiokban mas soccal szerelni a keszülekeket.
Ha az Octaval jelenik meg, akkot több mint valoszinü hozzank is azzal jön, de szerintem a Snapdragon 600-ra se lenne semmi panasz.. -
dani3l
őstag
Szerintem meg tök fölösleges ezen rugozni, elegge szubjektin az összes pont, ugyhogy nem biztos, hogy mindenkineke ugyan az a fontos..
En speciel nem ragaszkodom a cserelhetö akkuhoz, mivel jelenleg sem cserelgetem es szivesebben latok egy unibody (fem) hazat. De nyilvan sok embernel fontos szempont, hogy barmikor ki tudja cserelni ha lemerül.
Többire ugyan ez. -
dani3l
őstag
"...nyolcmagos processzort..."
Szerintem a userek 99%-anak ez eleg indok a vasarlasra, az sem baj, ha fabol lesz..
Mindenesetre kivancsian varom, bar erösen meglepödnek, ha tetszene, mivel ez lenne az elsö Samsung.. A HW mondjuk mindig rendben van, ha sikerülne valami franko minösegi boritast összehozni, mint a HTC One-nal pl, akkor tetszene. Bar az amoled kijelzö ugyis boritekolhato, amivel meg mindig nem tudok megbaratkozni, de ez mar az en bajom..
A bemutato meg kezdödhetne par oraval korabban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest