- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambas
tag
Az S5 a hibás amiért beb@szok ugy felhúztak...fizessék Ők a számlát😊
-
Gambas
tag
Barcelona-tól nem messze vagyok....Arra gondoltunk itt csinálnánk egy élő show-t!Van itt a brigádban S3-s4...lelocsoljuk vodkával aztán begyújtjuk...A Tube-on pàrhuzamosan közvetìtjük az S5 premierrel...
-
Gambas
tag
válasz
f(x)=exp(x) #141 üzenetére
Számítottam egy kissebb Note3 design-ra...mert valóban kicsit nagy néha...erre ez a fos?
-
Gambas
tag
Most kértem ki 2 vodkát idegesség ellen úgy felbasztak😊Mindjárt földhöz b@szom a Note-ot
-
Gambas
tag
Szétb@sz az ideg....A Show gyönyörű...erre előveszi ezt az s4 et más hátlappal??? Mi a f@szom ez?? Öszintén bevallom hatalmas Samu fan vok...De most volt elég😏A Note3 agyba főbe veri design-ra...tehát maradok ennél!Samsung meg rohadjon meg de tényleg😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest