- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
QwErTy42 #1939 üzenetére
Az a baj ezzel a véleménnyel, hogy előítéleten alapul, és mint ilyen meglehetősen ostoba és korlátolt. Az előítéletekkel az a legnagyobb baj, hogy szemellenzőssé tesz. Ha valamivel az agy foglalkozik, van egy gondolati "sorkövető", hajlamos szelektálni. Mivel neked ez az előítéleted az iPhone-osokkal szemben, az agyad, csak iPhone-os "plázapicsákat" és ostoba pozőröket lát, akikből valóban van szép számmal. De nem látja a kétszer annyi Anrdoidos/WP telefonos "plázapicsákat" és pozőröket, mert az nem fél bele a prekoncepcióba. Az agy már csak így működik. Emlékszem mikor kocsit akartam venni, egy Audi 80-ast, az úton közlekedve azt vettem észre milyen sok Audi van a városban, pedig nem volt több mint azelőtt, de most az agyam arra volt ráállva így azt "érzékeltem", hogy minden második autó ami szembejön az Audi, ami persze nem így volt csak az agyam szelektált...
Hidd el nekem, semmi különbség sincs a iPhone és az Android platform felhasználói között, a társadalom ugyanolyan széles rétege használja, csak rajtad áll mit veszel észre ebből. -
sien
aktív tag
válasz
QwErTy42 #1944 üzenetére
"Nem fáj, mellesleg hogy a hülyék nagyobb arányban bálványozzák és veszik, mint mások.
Boldogok a bolondok."tudom tudom, az én véleményem a véleményem, a tiéd pedig maga az igazság.
én csak azt szeretném megkérdezni, mit szólt az a sok ember, amikor megkérdezted tőlük egyesével, hogy miért vettek iphone-t előfizetéssel, mert gondolom mindenkit megkérdeztél, még véletlenül se csak kitalálni próbálod ugye?
azt hiszem most ért körben egészen pontosan 19x a topic témája, és én megfogadtam, ha a 19. körben valaki ostobán lehülyézi iskolatársai telefonhasználati szokásai alapján az apple használókat, érdektelenné minősítem magamnak ezt a magas röptű topicot.
és bingóó. jó 3000. "minden aplés hülye", "nemis mer te még hülyébb vagy" eszmecserét.
-
Eli577
senior tag
válasz
QwErTy42 #1689 üzenetére
Látom már nagyon elkanyarodtunk a témától, de attól tartok, hogy az óraknál sem olyan rózsás a helyzet. Családon belül történt, nem írok márkát, csak annyit, hogy százezres nagyságrendű óráról van szó. Születésnapi ajándék volt édesapámnak, édesanyámtól. Az órára volt 3 év teljes körű garancia (LOL, olyan ár mellett három évet vállalni) és négy év után úgy tönkrement az óra, hogy amikor elvitte a márkaboltba, akkor azt mondták neki, hogy (nem írok összeget, csak arányokat) 200 egységért megjavítják....csak egy a probléma, hogy 100 egységbe került az óra.
DAFUQ, kb. ezt kérdeztem, amikor elmesélte a történetet. Azután vett egy középárú órát, amit azóta is teljes megelégedettséggel használ.
Szerintem mindegy, hogy mennyit fizet az ember egy termékért, nincs rá semmilyen garancia (legfeljebb ha a gyártó példátlaul hoszú garanciát vállal rá, az mondjuk drágíthatja a terméket), hogy az sok-sok évig tökéletes marad.
Azt mondjuk nevetségesnek tartom, hogy az epöl a 200 ropis telefonjaira még mindig csak egy év garanciát mer vállalni, holott a többi gyártó többsége még a 10000 forintos készülékekre is két évet vállal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest