- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pastika
aktív tag
Boss:+1
Szelley: Ez a fő különbség,
amikor egy cég tartja kezében a HW-t és SW-t. Engem ezzel megnyertek, mert vehetek akármilyen csúcs Droidot, amin nem a pure android megy, akkor azzal csak a szívás van.
mekka_kola: iSzemellenző nélkül alkotok véleményt. Minden platformot kipróbáltam. Egyik sem volt annyira testhez álló mint az iOS. Hangsúlyozom, számomra. -
Remus389
veterán
elhamarkodottan vetted meg, már a kiállított darabok is laggosak voltak, csakúgy mint a videókon(SGS4)
ugyanakkor elhamarkodottan adtad is el (emiatt), hisz valószínűleg a frissítéssel megszűnik, ahogy SGS3, SGS2 is szépen javult
lényegesen gyengébb processorja van és szépen működik még az sgs2 is, csak azért mert kifejlett a szoftverje nézz bele
még az ősrégi sgs1 is jól megy a legutolsó szoftokkal
persze sgs4 esetén nem kell várni erre
(nem bírom ki, megyek pihenőre)
-
zack
nagyúr
Az ME ROM-mal kaptam az se lagolt. Pár napja kint van a MEA, ezzel meg még akinek volt is ilyen jellegű gondja, megszűnt. Vodás S4 az tényleg lag tenger. Használhatatlan, kb 3 hete nyomkodtam egyet.
De ez a független magyar garis olyan mintha S6 lenne ahhoz képest.Mielőtt bárki a fejemre olvasna bármit, i4 32GB 1 évig nyúztam. Nem vagy sem erre sem arra elkötelezett fan.
Ha jó egy kütyü megveszem. Ha az alma csinálja, nekem édes mindegy, megveszem.
De nagyon le vannak maradva. Ha i5S fog jönni, mint kicsit felturbózott i5, rengeteget fognak esni a részvények. Eddig is mélyrepülésben voltak, de egy i5S ezt kétlem hogy meg fogja tudni fordítani.
Fejükre nőtt a többi mobil OS, és már nincs az mint régen, hogy vegyél iPhone-t mert ott nincs lag.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest