Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"Bár az tény lehet, hogy egy Linux alapra nagyságrenddel könnyebb átírni egy már meglévő linuxos programot."
Sokszor még át se kell írni. Elindítod és megy. Maemo az egy mobilra "faragott" debian.Én kizárt dolognak tartom, hogy "megkenték" volna mozillat, ugyanis fölös lett volna. Az N900 böngészője a piac egyik hanem legjobb böngészője. (Teszteknél olyanokat mondanak netezésre N900ról, hogy "blows away the Iphone, Android competitors....")
Maemot én inkább nevezném egykészülékes rendszernek, amíg nincs Qt fulosan implementálva ez így is marad. Idén ~télen jön még egy készülék aztán majd jövőre beindul a platform.
Amúgy sztem ez hibás lépés Nokiatól azt a másik készüléket ki kéne adni, a Maemo már a jelenlegi állapotában is versenyképes a szifon/droiddal, sokkal inkább versenyképes mint egy N97.Symbi, WM idén (legkésöbb jövőre) megújul, onnan kevésbé lesznek hátrányos helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest