Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Kezünkben a Sonim új hőkamerás strapamobilja
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slusszpoén: a 2. képen mintha a kamera külső gyűrűje mellett a vaku plexi része ki lenne pattanva a keretből
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Viktor0610 #35 üzenetére
Baltikum: Finnország, Svédország - Nokia, Sony Ericsson, erre céloztam, csak lusta voltam kiírni
Arra gondolok, hogy egy hasonló kialakítással lehetne végre előrébb lépni a mobil-fényképezőkkel. Gyanítom a kínai darab nem igazán működik (bár ki tudja
), de egy komolyabb cég ha elkezdene vele foglalkozni, akkor még vmi jó is kijöhetne a dologból
-
-
Egy tesztre én is vevő lennék - még soha nem volt kínai telóm, hátha egyszer összehoznak vmi használhatót is (nem a TV-re gondolok mondjuk, az vmi irtózatos veretes f@szság
)
A lencse megoldása viszont tetszik. Biztos, hogy nem csinál 8mpx-es képet, de jó az ötlet, koppinthatnák a Baltikumban, lehet még működne is
-
-
Integra
titán
üzemidő: fél óra
-
blueMerle
veterán
válasz
Snowy_owl #27 üzenetére
Nagyon sok helyen találni. A legkeményebb a Vertu hasonmások, melyeket igencsak sok pénzért árulnak, mikozben gagyi, 20e Ft-os kínai vackok azok is.
Épp tegnap kérdezte ismorosom, nem-e tudnék toltoto szerezni a CECT csodájához
Egy N95-ost cserélt le.
Mert ez duálszimes, duálblútútos, 7 megapixeles és tévés..
fateless: a kihangosítás minosége változó. Hallottam már kínai vackot olyan elemi erovel, és hallható basszussal szólni hogy csak pislogtam. Tudod, itt van hely a hangszórónak belul, mert lényegében majdhogynem ures a "doboz"
[ Szerkesztve ]
-
volt már két "chinafon"om is, mindkettő pár napig. Mindig elhittem, hogy talán lehet jó. Most már látom, hogy én vagyok a hülye, mert még hiszek a mesékben. Hidd el, nem alaptalan.
Tizenéves általános iskolás gyereknek tökéletes, mert élvezi, hogy tapogatható a kijelzője, tetszik neki, ami rá van írva és lehet vele - olyan, amilyen minőségben - zenét is hallgatni. Ennyi. -
joey04
titán
Szerintem is jöhetne teszt!Az ilyen hulladékokról lehet olyan tesztet írni hogy sírsz a röhögéstől!
(pl.: Veptu teszt) -
Ricardo
titán
-
-
Snowy_owl
őstag
Jó gép. Meg ne vegyem.
Amúgy bármire fogadnék, hogy nincs benne optical zoom. Még jó, hogy kis hazánkat ilyen telókkal nem fertőzik. Bár biztos be lehet szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
A nes emulátor mitől extra? Amúgy jöhet ide is. Leszoljátok, közben csak képeket láttok róla, meg pár sort, nagyon komoly véleményt lehet így formálni valamiről.
-
<NewL>
addikt
Én nem várom még a tesztet sem , ez egy gagyifon!
-
jubilleum
senior tag
várjuk a tesztet
-
coyote55
őstag
Azért egy tesztre kíváncsi lennék én is!
-
mark75
senior tag
sok kamu van a teloban,de a hátulja az kurva jol nézki.élöben biztos recseg-ropog
tetszik a cikk szövege------>
"Elképesztő multimédiás szörny Kínából"
[ Szerkesztve ]
-
2T
tag
Valszeg az optikai zoom is kamu. Elég egy pillantást vetni arra a "lencsére"
-
tupacamaru
veterán
Nagyon baba készülék.
-
Jadro
veterán
Miért ne lenne értelme? Egy kicsit színesebb látásmód, érdekességek a világ túlfeléről. Mégha az érdekesség ki is merül egy hazugsághalmazban, legalább kézzelfogható. El lehet gondolkodni hogy vajon mi értelme volt ezt a készüléket megcsinálni? Mondjuk ezt a kérdést illetően nem jutottam semmire.
-
Még értelmét se nagyon látom, hogy ilyen híreket közöljetek - lehetne találni alanyt milliónyit - hacsak nem az a cél, hogy kicsit feldobjátok a napunkat.
-
domi007
őstag
Duál bluetooth=
Bluetooth 2.0 vagy Sztereó Bluetooth (a2dp)DOMy
-
törölt tag
a hatulja nem is annyira csunya, kar, hogy muanyag...
az a nagy lencse hatul ha behuzzuk, nem uti ki elol a kijelzot? -
AMD Power
titán
De csúnya Jézus.
-
AS
félisten
Talán 2-3 megapixeles lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Nem erőltették meg a fantáziájukat a kínai dizájnerek..
A 8 megapixel meg valamiféle optikai tuning lesz csak.
-
kártmen
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 8 megapixel, háromszoros optikai zoom, dual-SIM, két Bluetooth egység, mobil TV, NES emulátor. Kínából.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest