Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolomon17
senior tag
A Moto megoldásáról még csak ezt a videót láttam, de már itt is mintha kezdene beködösödni a képernyő a hajlítgatásoknak hála
Mindezt úgy írom, hogy közben szerintem ez az egyetlen értelmes, megjelent megoldás: van egy pici telefonom, ami az alapfunkciókat adja összecsukva, de ha akarom, akkor van nálam egy nagyobb, pl. videózásra alkalmas ketyere. Ezzel szemben nekem a Mate meg a Fold a "van egy bazi telefon, zsebben már alig fér el, de ki lehet nyitni, akkor még nagyobb lapát, hurrá!" megközelítés zsákutcának tűnik - hajtásnyom ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest