Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• doooo

veterán

válasz trebrona #22 üzenetére

Minden csoda 1 hónapig tart. :DDD (De csak azért olyan sokáig, mert akkor még vissza lehet vinni azokat a csodákat.)
    Szegény Carl Pei, azt hitte van egy igazi vérfanja a fórumon, most meg kiderült, hogy becsapták...

Én viszont már az első kommentnél átláttam a szitán, abban a topicban is. Jó a tudat, hogy ismét igazam volt. ;]

• DrDoktor

senior tag

válasz trebrona #22 üzenetére

Linkelnéd a nothing phonra hol írtam,hogy a világ legjobb telefonja ?Hol írtam ,hogy ez a készülék örökké marad?
    Vagy nem mondasz igazat?Nem értem miért mi késztet rá...Te ezek szerint nem vicces vagy hanem valamiért sértődött...Nyugodtan jöhet pm ben én meghallgatlak nekem elmondhatod mi bánt! ;]

Idézem magam mert én tudom bizonyítani:

pl:"
    Memória kezelés valóban nem 100% sajnos de Nova Launcherrel nem érzek akadást a gyári beállításokban sem.
    A gyári launcherre lehet kellen még optimalizálni
    [ Szerkesztve ]"

PL:"Nekem volt két hónapom megjelenés után megnézni mi lesz a helyzet ez alapján döntöttem és elégedett vagyok. Semmi nem tökéletes ez sem. "

PL akkura ezt írtam:"Nem kiemelkedő de nem is tragikus.Átlagos"

PL:"
    DrDoktor
    kezdő
    Grat használd örömmel.
    Más kint az 1.1.4 update .Ota nemsokára gondolom. Feltettem a beépített android alatti frissítővel.
    Kamera szerintem rosszabb lett :DTúlesésit, színeket túltolja ,nehezebben fókuszál."

PL:"Igen meg van egy rakat bug is.Pl képernyő feloldás után visszaáll alapra a kijelző fehéregyensúly .Elveszti amit beállítottál.Meg twitter teli több bugrportal is.Van még az is valakinek kiírja víz van az usb porton és nem engedi tölteni.
    Gyors volt ez az updata.Legjobban a kamera zavar .Nagyon túlszaturált lett és túlélesít"

PL a hagzásra:"Szól ennyi. Én még értelmes "hangfalat" mobilban nem hallottam
    Ha van pénzed p7 re ezt felejtsd el.-Jó cucc de azért az két külön kategória"

Nyilván találsz tőlem pozitív kommentet is mert különben nem vettem volna meg.
    Felesleges személyeskedned sehová nem vezet és még igazad sincs.Köszi,hogy MOST be is fejezted mivel mindent elmondtál sokmindent ami nem ide való teljesen felesleges és nem is igaz :R

Új hozzászólás Aktív témák