- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
Az hogy rá van írva hogy EU vagy Global az nem jelent semmit. Az én régebbi Xiaomim-ra is rá volt írva hogy Global de még is szürke importos volt. IMEI szám alapján olasz és így a 2 éve hivatos Xiaomi garancia se volt érvényes rá csak 1 éves bolti. Ha külfödről rendeled és oda szól a garancia ott nem tudom hogy hogyan megy a gariztatás de azt tudom hogy itthon hivatalosan nem forgalmazzák a Pixel 6-ot.
-
Nem tudom kinek a sokadregje vagy, de pihenőre teszlek. Lényegtelen, hogy milyen egy gyártó szervize, amíg van gyártó akivel felveheted a kapcsolatot, és élhetsz panasszal. Amióta okostelefonok léteznek használom is őket, körülbelül az összes szervizzel van tapasztalatom, közöttük a TMX-szel is, ahol tökéletesen működött a pickup-return javítás, nem egy alkalommal. De biztos én valami egyedülálló szerencse fia vagyok. Jó fórumozást.
-
trebrona
nagyúr
Vicces srác vagy te. Hasonló ámokfutást rendeztél a NothingPhone topikjában, ami akkor a világ legjobb telefonja volt szerinted, most meg már az emag a császár, mert harminc nap múlva visszavette az általad agyondícsért és vérremenő vitákat generáló szipi-szupi előző telefonod. Ami annyira mégsem volt jó, hiszen elálltál a vásárlástól.
-
Ricardo
titán
"EU(magyar is)"
Tévedés.
Idézet a hírbőlből. Kiemelem vastaggal belőle a lényeget."Egy héttel a bemutató után piacra kerültek a Google új mobil hardverei azokban az országokban, ahol a cég hivatalosan forgalmazza eszközeit. Magyarország nincs ezek közt, de több európai ország igen, például Németország, Spanyolország, az Egyesült Királyság és Írország."
Tehát nem az EU-ban (Az jelentené az egész EU-t) hanem pár EU országban.
-
Az, hogy gondolkodás nélkül bármit venni itt a balkánon nem életbiztsítás az embereknek, pláne, hogy nincs hivatalos aftersales, nincs gyártói képviselet, ha beszarik a termék akkor vagy kiviszik a cuccod külföldre és megcsinalják egy hónap alatt, vagy talán kicserélik, amennyiben egy év után nem tesznek a fejedre a kis szürkeimportos számláddal. Hol fogsz panaszt tenni ha nem úgy járnak el ahogy te gondolod? Majd írsz a kuglinak, hogy a csúnya Alza nem úgy ugrál ahogy fütyűlsz? Bármelyik itthon hivatalosan képviselt márkával jobban jársz és ezt te is tudod.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest