Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter13

senior tag

Nem baj hogy van ilyen IS, de sosem értem azokat a hangokat akik ezzel minden más vagy korábbi alternatívát temetni próbálnak ("viszlát bankkártya" pl). Ez egy kiegészítő szolgáltatás, ami a meglévő infrastruktúrára épül. Gyors? Jóhogy, minden "contactless" az, és ez ugyanazt a háttér-infrastruktúrát használja (nagyjából..kicsit bele kellett piszkálni itt-ott, de ugye senki sem gondolja hogy az Apple kiépített egy VISA vagy MC szintű hálózatot?)

A 20 font egy biztonsági limit (sőt, vannak egyéb limitek is, meghatározott időszakokra): ez eredetileg arra lett kitalálva hogy gyorsan meg tudj venni apró dolgokat (egy szendvics, egy kávé), nem arra hogy teletankold a kocsit vagy vegyél egy plazmatévét. Sőt, időről időre kérheti a PIN kódot is (eredetileg x db contactless után mindenképpen PIN kódot kért)

Szerintem ez a szolgáltatás is megtalálja majd a helyét a (z egyébként igen színes fizetési) portfólióban, és nem látom hogy miért söpörné el belátható időn belül bankkártyákat, vagy bármi mást. Meg miért is kéne? Nekem pl tetszene ha 2-3 módon be vagyok biztosítva és többféleképpen is tudok fizetni: miért kellene hogy egy legyen mindenek felett? Sőt, az élet az apple-pay bevezetése után sem áll meg, és szerintem jönnek majd szépen sorban a további alternatív fizetési módok....

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

Új hozzászólás Aktív témák