- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustaros
aktív tag
Ez mind szép és jó.. remélhetőleg a ladder nem lesz annyira halott a kieg után , mint most.. Mert per pill eléggé színvonaltalan az egész. Aki régen játszott és most újra szeretne ladderezni egy kicsit megint átélni a csodás 1v1-eket , annak meg kell szoknia azt , hogy ha "noob" ligában van vagy esetleg még besorolva sincs , akkor jönnek egyből a dájmond , mászter és társai , akik ellen a játék élmény eléggé 0 felé közelít. Én voltam sokszor dájmondos még a wings of liberty-ben , de az nem most volt.. szóval.. hajrá starcraft.. történjen már valami , mert a játék világa eszméletlen jó , már csak némi játékos bázis kéne a ladder részlegre és persze majdnem egyenlő balansz.
Warcraft 4-ről még mindig semmi hír.. pedig tegnapi nap folyamán felnéztem a régi jó öreg wc3-ra egy kis nosztalgiára , de számomra már túl közel van a kamera.. hiába van 1080p-re állítva a felbontás , nehezen látom át a csatákat , sokat késik az sc2 után.. szóval.. kissé fáj a szívem , hogy egy ilyen jó játék így végzi , semmi látható folytatás , csak úgy van... a múltam egyik szép emléke
Új hozzászólás Aktív témák
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest