Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mustaros

aktív tag

Ez mind szép és jó.. remélhetőleg a ladder nem lesz annyira halott a kieg után , mint most.. Mert per pill eléggé színvonaltalan az egész. Aki régen játszott és most újra szeretne ladderezni egy kicsit megint átélni a csodás 1v1-eket , annak meg kell szoknia azt , hogy ha "noob" ligában van vagy esetleg még besorolva sincs , akkor jönnek egyből a dájmond , mászter és társai , akik ellen a játék élmény eléggé 0 felé közelít. Én voltam sokszor dájmondos még a wings of liberty-ben , de az nem most volt.. szóval.. hajrá starcraft.. történjen már valami , mert a játék világa eszméletlen jó , már csak némi játékos bázis kéne a ladder részlegre és persze majdnem egyenlő balansz.

Warcraft 4-ről még mindig semmi hír.. pedig tegnapi nap folyamán felnéztem a régi jó öreg wc3-ra egy kis nosztalgiára , de számomra már túl közel van a kamera.. hiába van 1080p-re állítva a felbontás , nehezen látom át a csatákat , sokat késik az sc2 után.. szóval.. kissé fáj a szívem , hogy egy ilyen jó játék így végzi , semmi látható folytatás , csak úgy van... a múltam egyik szép emléke :O

Új hozzászólás Aktív témák