- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
atis78
tag
Ott szerintem sem stimmel valami. P4 nalam csak 1-2%ot eszik ejszaka flight modeban, pedig az nem a jo akksi idorol hires. Eleinte nalam is hasonlokat produkalt de volt egy update ami aztan javitotta helyzetet.
Gondoltam kalandvagyo leszek es feldobtam P4-re a 12 Betat eddig teljesen stabil, nincs semmi gond vele. Az uj dolgokat persze szokni kell de semmi egetvero szerintem.
Akksi erzesre se job se rosszabb nem lett, sebesseg meg ugyanolyan pattogos mint volt. -
vakablak93
őstag
Akkor ezek szerint ez normális hogy ennyit merül éjszaka....Ennek tekintetében fura hogy a nyúzást meg azért elég jól bírja a 4a, nálam elmegy 2 napot azért..
De ezen én is csodálkoztam hogy használat és semmittevés között meglepően kevés a külömbség.....PC-ben nálam is 32Gb van és nálam a böngészés eszik és evett is 8-9Gb-ot (Chrome), BF1 meg mintha szeretne ráülni vagy nemistudom.... De simán felmegy 20Gb-ig.
Egyéb felhasználással meg már ki lehet haszálni szerintem.
Szóval szerintem PC-be nem kár, inkább optimális jelenleg a 32Gb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest