- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
janeszgol #54 üzenetére
Aha, igen, persze, igazad van, tökre tudatlan vagyok és mindent elhiszek és tök ostoba, aki azt gondolja, hogy az emberek kontextusukban értelmeznek dolgokat, hiszen ez nyilvánvaló nem így van, engem meg a média irányít és mindenért jajveszékelek.
Köszönöm, hogy felnyitottad a szemed és a javulás útjára léphetek és egyszer - talán - megközelíthetem a megvilágosodottságnak annak a fokát, ahol te állsz. -
dabadab
titán
Jolvan. Kezdunk itt is atesni a lo tulso oldalara.
Szerintem csak nem érted a balti államok érzékenységét a témára, náluk az folyamatosan a levegőben lóg, hogy bármikor megtámadhatják őket az oroszok.
Azért a hozzászólóknak minimum ennyit illene tudnia, ha már ilyen nagy arccal osztják az észt, meg esetleg az is feltűnhetett volna nekik, hogy mondjuk az evéssel meg az ivással szemben ez a Z tényleg az orosz invázió jelképévé vált.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest