- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Akkor ezentúl máshogy írom a z betűt, nem így: Z.
Nehogy azt mondják titkon Putykó-mutykót támogatom.Amúgy mellékesen írom, hogy civilek és katonák halnak meg Ukrajna terüketén, szóval nagyobb a gond ennél. És a Z betű mellett több más betű is volt. Pl a V. De szerencsére az LG már kivonult.
-
janeszgol
félisten
Ahogy USA pártiakkal sem. A fölényeskedés, a gőg, a mindenkin átlépés az USA asztala.
Én Európai vagyok. Sem USA, sem Kína, sem az orosz nem érdekel. De sajnos ők diktálnak, ha tetszik ha nem. De attól még nem kell választani közöttük.
És újra felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy egy betűről beszélünk. Ennyire agymosottnak nem kell lenni. -
joey04
titán
minek vitáztok orosz (meg egyébként kína) pártiakkal? semmi értelme.
-
dabadab
titán
válasz
janeszgol #54 üzenetére
Aha, igen, persze, igazad van, tökre tudatlan vagyok és mindent elhiszek és tök ostoba, aki azt gondolja, hogy az emberek kontextusukban értelmeznek dolgokat, hiszen ez nyilvánvaló nem így van, engem meg a média irányít és mindenért jajveszékelek.
Köszönöm, hogy felnyitottad a szemed és a javulás útjára léphetek és egyszer - talán - megközelíthetem a megvilágosodottságnak annak a fokát, ahol te állsz. -
janeszgol
félisten
Nekem nem jelenti az orosz inváziót a Z betű, mivel az csak egy betű. Nem tartozom azon buta emberek közé, akik gondolkodás nélkül mindent átvesznek a hírekből.
Ja meg nem csak Z betű van azokon a járműveken, persze a híradó csak ezt kapta fel.Régen is voltak ilyen emberek, akik betűket, szavakat politikai vagy háborús jelzéssel ruháztak fel. Ezek általában a tanulatlan vagy valamennyire tanult, de mégis buta emberek ismérve.
Egy kreált szimbólum az teljesen más. De egy betű? Érted, egy általad is használt betűről van szó. De érted, ez nem egy horogkereszt, hanem egy betű az abc-ből.
Rossz lehet úgy élni, hogy teljesen a média irányítja az embert, és mindenért jajveszékel. -
KISDUCK
addikt
Azt nem mondtam hogy zavar csak hogy érdekes az egész és felvetettem egy költői kérdést arra utalva hogy ez a trend vajon folytatódik-e.
helixP:
Hát ez a corona sör téma megint az intelligens embereknek köszönhető, feltételezhetően hasonlóan okosak mint azok akik ázsiaiakra támadtak a covid miatt.
-
helixP
nagyúr
Szerintem semmi érdekes nincs benne. Ha a márkanévről valami negatívra asszociálnak a vásárlók, az nem tesz jót az üzletnek és változtatnak. Ennyi.
Amikor a világháború kezdett rosszra fordulni, hirtelen kevesebb Adolf nevű gyermek lett.
Vagy ugye a Corona sörnek se volt jó az utolsó 2 éve.
dabadab: Azt kell mondjam, hogy engedd el. Jól tükrözi az ország állapotát az információs zavarkeltés sikere.
Amúgy is hamarosan az egész thread le lesz vakarva a politikai kontent miatt -
dabadab
titán
Jolvan. Kezdunk itt is atesni a lo tulso oldalara.
Szerintem csak nem érted a balti államok érzékenységét a témára, náluk az folyamatosan a levegőben lóg, hogy bármikor megtámadhatják őket az oroszok.
Azért a hozzászólóknak minimum ennyit illene tudnia, ha már ilyen nagy arccal osztják az észt, meg esetleg az is feltűnhetett volna nekik, hogy mondjuk az evéssel meg az ivással szemben ez a Z tényleg az orosz invázió jelképévé vált. -
helixP
nagyúr
-
jalos
tag
Mivel putyin és és a katonái is előszeretettel esznek, isznak és vesznek levegőt, szerintem ezeket is tiltani kellene. De nem baj, pár év és ez is megtörténik, legalább jól kipusztulnak az idióták.
-
-
Elit3Zotya
addikt
Szerintem teljesen jó lenne az is, ha csak simán Samsung Flip 3-nak hívná.
-
helixP
nagyúr
Ezzel az összegzéssel értek egyet leginkább
Tekintve, hogy nincs Z-bötű a cirill ABC-ben. Egyszerű megkülönböztetés volt, hiszen a két hadseregnek nagy arányban vannak ugyanolyan eszközei, el akarták kerülni a a blue-on-blue-t. Balika911 mondja jóljaneszgol: Előttem megválaszolták, hogy nem hisztiznek ők, csak jól felfogott érdekük, hogy váltsanak: pl. horogkereszttel se sok terméket adnál el mostanában
-
Fancy-boy
addikt
-
kekedi
senior tag
Kíváncsian várom, mikor tiltják be a Orró filmeket. (Zorró)
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #19 üzenetére
Ez igaz. Marketing szempontból... de akkor hol a vége a dolognak?
Nem így kell szolidaritást vállalni. -
Juhaszatti
addikt
válasz
janeszgol #17 üzenetére
Hisztit nem látok, társadalmi nyomás ez inkább. Most valahogy nem mutatnak jól a nagy Z betűs promó plakátok, meg a nagy Z betűs dobozok a polcokon. Le fog ez csengeni idővel, de jelenleg nem jó marketing.
Hisztinek inkább azt éreztem, mikor a szeretett kormányunk a Heinekent kezdte el cseszegetni a vöröscsillag miatt, évtizedekkel később. -
Somatom
veterán
válasz
GoldhandRent #2 üzenetére
Szóval a Z az irány? Most jövök rá, mekkora mázlink van. Mi lett volna, ha Putyin nem a Z -t rakatja a tankjaira, hanem a Galaxy -t?
-
janeszgol
félisten
Nevetséges ez a hiszti a Samsung részéről.
-
Juhaszatti
addikt
Azt hiszem a World War Z címe most különösen kínos lehet. Mostanában nem jön hozzá második rész.
-
Jolvan. Kezdunk itt is atesni a lo tulso oldalara.
szerintem a Zoltanok is azonnal valtoztassanak nevet, az Amazon meg legyen csak AmaOn… vicc. -
törölt tag
Pont az ilyen figurák miatt ilyen mostanában a fórum. Ahelyett, hogy bizonyos dolgokra rákeresnétek inkább itt terítitek a dolgokat. [link] De milliónyi link van fent a neten erről és elemzés, hogy mit jelent, de az urban legend utánaolvasás nélkül az megy.
10Balika911: Így van. De sokak szerint csak bemennek a tankok és mehet ki merre lát és a szegmentált csapatközpont is totál random...
-
modd3r
őstag
Összegezve: Akkor még most sem tudjuk biztosan, mit is jelent a "Z"....
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #7 üzenetére
Szerintem csak egyszerű megkülönböztető jelzés(ek)re volt szükség, esetleges lehetett, hogy épp a Z futott be "karriert". Utólag már sok mindent lehet társítani hozzájuk.
-
GreatL
őstag
Ennyi hülyeséget... a Z a győzelem, a rendrakás szimbóluma ebben az esetben.
-
joey04
titán
nem is baj, mert hülyén hangzott/nézett ki. szvsz fölösleges volt.
-
pusszycat
nagyúr
A YT. hiradós kommentek közt találtam... Akkor Z mint?
-
törölt tag
Nagyon rosszul tudod. Hadszinttéri régió illetve csapatspecifikus jelzések.
GoldhandRent: Dehogy... Honnan vannak ezek az urban legend infók?
Akkor az "O" vagy a "V" szerinted mit jelent a harci járműveken? Mert nem csak Z van...
-
pusszycat
nagyúr
Úgy tudom a Z a Zero-t képviseli az Ukrajnai háborúban.
Egyébként lehetne helyette a telefonon mondjuk Y.
Mondjuk úgy nehéz egybeolvasni de lehetne X az menne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest