Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
power8 isa hpc-be. esetleg arm, sparc, vagy amit a vasarlo epp akar? Ha ugy is gpu melle kerul a denver, akkor kb mindent kell tamogatnia, hogy a teslat el tudjak adni. (a tisztan gpu tesla fuggetlen a cpu isa-tol, az integralt nem)
egy code morphingos megoldasrol mar reg tudnank-e?
-
Sir Ny
senior tag
"Az ilyenbe való állandó belekötés elég fárasztó. Azt kéne megérteni, hogy mindenki a saját véleményét írja nem egyetemes igazságokat"
koh. en egyetemes igazsagokat szoktam irni. A velemenyemet megtartom, mint a segglukamat (nincs hozza nyulkapiszka!). Nem is ertelek. Miert akarod degradalni amit irok? Miert irnam a velemenyemet? Erdekel az barkit?
-
Sir Ny
senior tag
azt mar meseltem, hogy volt nalam egy win8-as laptop, meg nehany wma file, amikbol MP3-at kellett volna keszitenem? Sok fejtores utan a megoldas az lett, hogy a 70$-os android telefonomra masoltam a fileokat, es azon. Egy ilyen 1.2 G-s ketmagvas ketyere kb ketszeres idoben tud wma->mp3 konvertaciot letrehozni, 5 percet 2.5 perc alatt. (ugyanitt statikusan linkelve forditott mp3 tomoritore otleteket varok)
Csak annyit akartam mondani, hogy kell a kraft.
-
Sir Ny
senior tag
"2048 × 1440"
letezik egyaltalan ilyen keparany? ennek mi a neve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged