- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
PistiSan
addikt
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
LineageOS alatt még megfelelően működik a Google camera port, valószínűleg OOS alatt nem használnám, de itt a gyári kamera minősége nagyon rossz.
-
HardRic
addikt
válasz
tibcsi0407 #13 üzenetére
Én munka helyett most vissza fogok menni tanulni, úgyhogy nem tudok váltani. Még egy ideig a szarból kell várat építeni.
-
HardRic
addikt
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
Nem javult. Úgy néz ki így, mintha a feldolgozás utolsó lépését, amikor szétkenik a zajt kihagyták volna, így élesebb, de pöttyös, zizis, színzajos az összes beltéri árnyékosabb kép. Mocsokronda. A Szivelsztert RAW-val fotóztam végig, hogy legyen olyan képem amit nem szégyellek.
-
konczy3
senior tag
Egyébként valamelyik nap volt twitteren dupla koppos ébresztésről video, mire a dupla kopp ment, fel is oldotta arcfelismerővel, ez nekem szimpibb mint hátul keresni az ujjlenyomat olvasót. Amúgy meg egyszerre megy mindegyik, azt használod amelyik kényelmesebb.
-
vanye
senior tag
"Kávamentesebb"
Értem én, hogy próbáltok lépést tartani a trendekkel, de nem szerencsés a hajánál fogva megerőszakolni a nyelvet. -
HardRic
addikt
Elfoglaltak, azon dolgoznak hogyan lehetne egyre szarabb a kamera.
-
ribizly
veterán
Az a gond, hogy ezzel azokat a vásárlókat, akiket ott "cserben hagytak" már nem tudják visszaszerezni.
Kellett volna egy komoly frissítési kör még azokra is.
Én szerencsés vagyok. Megvettem anno a O3-at és nagyon elégedett vagyok vele.
Kivéve, hogy néhány általam szeretett feature-t kivezettek (pl az érzékelő előtti lengetesre való ébredés). -
Starz561
tag
Kár hogy az OOS 5.0.1 sem volt hosszú életű, semelyik VPN hálózat nem látja szerintem vissza vonták a factory resetes szitu miatt.. [link]
-
Matada2.3
veterán
A Oneplus mintha kezdene felülemelkedni a 2 és az X frissítési gyászmenetelén, jó hallani, hogy tényleg foglalkoznak a "régebbi" készülékekkel.
-
nuke7
veterán
nekem az ujjlenyomat tűnik a legkényelmesebbnek még mindig amúgy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Amazon Kindle
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest