- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
PistiSan
addikt
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
LineageOS alatt még megfelelően működik a Google camera port, valószínűleg OOS alatt nem használnám, de itt a gyári kamera minősége nagyon rossz.
-
HardRic
addikt
válasz
tibcsi0407 #13 üzenetére
Én munka helyett most vissza fogok menni tanulni, úgyhogy nem tudok váltani. Még egy ideig a szarból kell várat építeni.
-
HardRic
addikt
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
Nem javult. Úgy néz ki így, mintha a feldolgozás utolsó lépését, amikor szétkenik a zajt kihagyták volna, így élesebb, de pöttyös, zizis, színzajos az összes beltéri árnyékosabb kép. Mocsokronda. A Szivelsztert RAW-val fotóztam végig, hogy legyen olyan képem amit nem szégyellek.
-
konczy3
senior tag
Egyébként valamelyik nap volt twitteren dupla koppos ébresztésről video, mire a dupla kopp ment, fel is oldotta arcfelismerővel, ez nekem szimpibb mint hátul keresni az ujjlenyomat olvasót. Amúgy meg egyszerre megy mindegyik, azt használod amelyik kényelmesebb.
-
vanye
senior tag
"Kávamentesebb"
Értem én, hogy próbáltok lépést tartani a trendekkel, de nem szerencsés a hajánál fogva megerőszakolni a nyelvet. -
HardRic
addikt
Elfoglaltak, azon dolgoznak hogyan lehetne egyre szarabb a kamera.
-
ribizly
veterán
Az a gond, hogy ezzel azokat a vásárlókat, akiket ott "cserben hagytak" már nem tudják visszaszerezni.
Kellett volna egy komoly frissítési kör még azokra is.
Én szerencsés vagyok. Megvettem anno a O3-at és nagyon elégedett vagyok vele.
Kivéve, hogy néhány általam szeretett feature-t kivezettek (pl az érzékelő előtti lengetesre való ébredés). -
Starz561
tag
Kár hogy az OOS 5.0.1 sem volt hosszú életű, semelyik VPN hálózat nem látja szerintem vissza vonták a factory resetes szitu miatt.. [link]
-
Matada2.3
veterán
A Oneplus mintha kezdene felülemelkedni a 2 és az X frissítési gyászmenetelén, jó hallani, hogy tényleg foglalkoznak a "régebbi" készülékekkel.
-
nuke7
veterán
nekem az ujjlenyomat tűnik a legkényelmesebbnek még mindig amúgy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest