Hirdetés
- Megnyílt Magyarország első Apple Premium Partner üzlete
- Fotók, videók mobillal
- [Re:] Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- [Re:] Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- [Re:] Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- [Re:] Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [bacsis:] Bacsis, és a lánya bemutat egy korhű Pentium III-as számítógépet
- [Re:] [borg25:] Ipar 4.0 + alanyi jogon járó jövedelem vs Diktátorok kézikönyve + Fogoly dilemma
- [Re:] [Meggyi001:] Elárazott termékek...vagy én vagyok a hülye?
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
nekem az ujjlenyomat tűnik a legkényelmesebbnek még mindig amúgy...
https://youtube.com/user/nuke7
-
Matada2.3
veterán
A Oneplus mintha kezdene felülemelkedni a 2 és az X frissítési gyászmenetelén, jó hallani, hogy tényleg foglalkoznak a "régebbi" készülékekkel.
Finn the human
-
zsoltiz
aktív tag
-
Starz561
tag
Kár hogy az OOS 5.0.1 sem volt hosszú életű, semelyik VPN hálózat nem látja szerintem vissza vonták a factory resetes szitu miatt.. [link]
Esetleges elírásokért, elnézést. :)
-
ribizly
veterán
Az a gond, hogy ezzel azokat a vásárlókat, akiket ott "cserben hagytak" már nem tudják visszaszerezni.
Kellett volna egy komoly frissítési kör még azokra is.
Én szerencsés vagyok. Megvettem anno a O3-at és nagyon elégedett vagyok vele.
Kivéve, hogy néhány általam szeretett feature-t kivezettek (pl az érzékelő előtti lengetesre való ébredés).|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
HardRic
addikt
Elfoglaltak, azon dolgoznak hogyan lehetne egyre szarabb a kamera.
-
-
vanye
senior tag
"Kávamentesebb"
Értem én, hogy próbáltok lépést tartani a trendekkel, de nem szerencsés a hajánál fogva megerőszakolni a nyelvet.Stern des Südens!
-
konczy3
senior tag
Egyébként valamelyik nap volt twitteren dupla koppos ébresztésről video, mire a dupla kopp ment, fel is oldotta arcfelismerővel, ez nekem szimpibb mint hátul keresni az ujjlenyomat olvasót. Amúgy meg egyszerre megy mindegyik, azt használod amelyik kényelmesebb.
Never Settle
-
HardRic
addikt
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
Nem javult. Úgy néz ki így, mintha a feldolgozás utolsó lépését, amikor szétkenik a zajt kihagyták volna, így élesebb, de pöttyös, zizis, színzajos az összes beltéri árnyékosabb kép. Mocsokronda. A Szivelsztert RAW-val fotóztam végig, hogy legyen olyan képem amit nem szégyellek.
-
HardRic
addikt
válasz
tibcsi0407 #13 üzenetére
Én munka helyett most vissza fogok menni tanulni, úgyhogy nem tudok váltani. Még egy ideig a szarból kell várat építeni.
-
PistiSan
addikt
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
LineageOS alatt még megfelelően működik a Google camera port, valószínűleg OOS alatt nem használnám, de itt a gyári kamera minősége nagyon rossz.
-
joey04
titán
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 2016-os modellek több újdonságot, a OnePlus 5 bétás arcalapú feloldást, az 5T pedig Oreo tesztváltozatot kapott.
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest