Hirdetés
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
PistiSan
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
LineageOS alatt még megfelelően működik a Google camera port, valószínűleg OOS alatt nem használnám, de itt a gyári kamera minősége nagyon rossz.
-
HardRic
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én munka helyett most vissza fogok menni tanulni, úgyhogy nem tudok váltani. Még egy ideig a szarból kell várat építeni.

-
HardRic
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem javult. Úgy néz ki így, mintha a feldolgozás utolsó lépését, amikor szétkenik a zajt kihagyták volna, így élesebb, de pöttyös, zizis, színzajos az összes beltéri árnyékosabb kép. Mocsokronda. A Szivelsztert RAW-val fotóztam végig, hogy legyen olyan képem amit nem szégyellek.
-
konczy3
senior tag
Egyébként valamelyik nap volt twitteren dupla koppos ébresztésről video, mire a dupla kopp ment, fel is oldotta arcfelismerővel, ez nekem szimpibb mint hátul keresni az ujjlenyomat olvasót. Amúgy meg egyszerre megy mindegyik, azt használod amelyik kényelmesebb.
-
vanye
senior tag
"Kávamentesebb"
Értem én, hogy próbáltok lépést tartani a trendekkel, de nem szerencsés a hajánál fogva megerőszakolni a nyelvet. -
HardRic
addikt
Elfoglaltak, azon dolgoznak hogyan lehetne egyre szarabb a kamera.
-
ribizly
veterán
Az a gond, hogy ezzel azokat a vásárlókat, akiket ott "cserben hagytak" már nem tudják visszaszerezni.
Kellett volna egy komoly frissítési kör még azokra is.
Én szerencsés vagyok. Megvettem anno a O3-at és nagyon elégedett vagyok vele.
Kivéve, hogy néhány általam szeretett feature-t kivezettek (pl az érzékelő előtti lengetesre való ébredés).
-
Starz561
tag
Kár hogy az OOS 5.0.1 sem volt hosszú életű, semelyik VPN hálózat nem látja szerintem vissza vonták a factory resetes szitu miatt.. [link]
-
Matada2.3
veterán
A Oneplus mintha kezdene felülemelkedni a 2 és az X frissítési gyászmenetelén, jó hallani, hogy tényleg foglalkoznak a "régebbi" készülékekkel.
-
nuke7
veterán
nekem az ujjlenyomat tűnik a legkényelmesebbnek még mindig amúgy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fujifilm X
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest