- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cinemazealot #168 üzenetére
Én is a felhős szinkronra támaszkodom egyelőre. Jobb lesz, ha lementem onnan is a képeimet meg videóimat, csak jelenleg nincs olyan nagy HDD-m.
De amit mondasz az teljesen abszurd, annyira nem hiszem, hogy el fognak menni. A saját dolgaimat nem törölhetik csak úgy le, mert az privát! Legalábbis én úgy gondolom, amíg privát felhasználásra tartod ott a dolgokat, ahhoz nem nyúlhatnak hozzá!! Eddig legalábbis erre nem volt példa. Sőt, mi van, ha pl. valamit titkosított formában töltök fel? Ahhoz másnak hozzáférése nem lehet, kvázi a platformnak nem lehet közvetlen hozzáférése azoknak a fájloknak a tartalmához.
-
válasz
cinemazealot #163 üzenetére
Hát elmehetnek a bús fenébe. Akkor megy fel a Megára vagy valami hasonló helyre, az EU meg elmehet a francba. Vagy csinálok saját szervert itthonra és abban fogom tárolni a dolgaimat.
-
válasz
cinemazealot #156 üzenetére
Vagy tudjátok, megint elszaporodnak majd a videók a videókról, értem azt hogy árirányít téged a leírásban egy linken a felhőbe és megnézheted majd a komplett tartalmat vagy pl. filmet.
-
válasz
Depression #137 üzenetére
A VR-os srácok beszéltek róla tegnap a Happy Hourban, itt van az a része: Article 13 & Környezetszennyezés és globális felmelegedés
Pisti elmondja benne, hogy már most is ha megpróbálsz pl. filmet streamelni Twitchen, akkor a moderátorok lecsapják a streamet. Vagy pl. Jani hétfőn játszott a Battlefield V Battle Royal móddal, majd közben belehallgatott élő adásban az Apple konferenciába(néztem élőben), nos ezért a világ összes országában letiltották.
-
válasz
PR0JECTNR56 #126 üzenetére
Nagyszerű írás, tetszik a stílusa!
(#131) pw12345 Ezen jót nevettem!
-
válasz
bLaCkDoGoNe #75 üzenetére
Pontosan nekem is ez jutott eszembe, hogy ha arra nem képes valaki, hogy jó gombot nyomjon, na ahhoz már tényleg nagy expertnek kell lenni.
-
-
válasz
shortcutme #14 üzenetére
Na elmennek a...
inkább nem írom le, mert mert a jó ízlés keretein belül nem tudnám elmondani.
Ezeknek a politikusok immáron az internetre is rá kellett tenyerelni...dilettáns eurobürokraták.
Az EU újra és újra azokat az értékeket köpi szembe, amiért létrejött.
-
válasz
aprokaroka87 #4 üzenetére
Pontosan nekem is ez jutott eszembe, ha kivonulna a Google meg a Facebook akár csak pár napra, az EU-ban olyan tüntetések lennének, mint még soha.
Jó példa erre az internetadó esete.
(#6) aprokaroka87 A kérdés előttem még az lesz, hogy vajon csak régiókra fogják alkalmazni, vagy az egész internetre? Magyarul ha feltöltök egy videót pl. az USA-ból vagy amerikai VPN-nel, akkor az látható marad a platformon abban a régióban, vagy globálisan az egész platformon szűrni fogják?
-
Már vártam mikor jelenik meg itt a hír, a többi oldal már rég lehozta. Gratulálok, ezzel csak azt érik el, hogy egyre jobban kiábrándulok az EU-ból.
Tényleg tönkreteszi a YouTube-ot az új szerzői jogi irányelv? És mi lesz a mémekkel? Itt egy hosszabb cikk, ami bővebben kitárgyalja a dolgot.
Itt pedig az látszik, hogy melyik EP-s frakciók támogatták: Adopt upload filters & link tax?
Itt pedig Julia Reda Kalózpárti képviselő Twitter oldalán van még néhány érdekes infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- DJI topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest