- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát ja, amikor már most is képes kifogyni a Vramból. 390-en 8GB van, soha az életbe nem fogysz ki belőle. Hamarabb fogy el a Gpu. Kinek, mire van igénye, de azt kijelenteni hogy sokkal jobb vétel, ökörség.
Azt se kéne elfelejteni hogy dx12 támogatásban nem áll valami jól az nv és az új modelleket is el kell majd adni. Tudod mi lesz megint? ... Aki 3-5 évre tervezett felső kategóriás nv karival, megszívja mint az állat.
A Microfos lenyomja a win10-et és a dx12-t is a torkodon, ne félj.Aki évente cseréli, annak tárgytalan a dolog persze.
-
törölt tag
Hát, nem tudom. Még a polaris/pascal előtt tervezek új gépet és nem fogom megkockáztatni a 900-as szériát. Nem 1-2 évre tervek. Mindig az újabb technológiákat támogató gyártót választottam eddig.
(pedig ki is néztem magamnak a 950-est, de arra jutottam, inkább még gyűjtök. 380x lesz sztem, függ a sima 380 közti árkülönbségtől majd...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest