- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
"Az oracle meg egy komolyabb helyen nagy ívben kerüli a Microsoft bármelyik operációs rendszerét, mert vagy Oracle szerveren, vagy Power-en fut."
Hátőőő
Legutóbb dolgoztam olyan multinál, aki nem szarral gurigázik (több mint 200 milliárdos a piaci kapitalizációja, igen dollárban), mégis van még w2k3 szervere, amin oracle db fut...
szóval...
-
CharlieDrop
veterán
Legyen annyi elég, hogy ehhez nem programozó zseninek kell lenned, hanem a számviteli törvényt kell kívülről fújni.
Ki mondta, hogy a szabályokat és azok alkalmazását én egyedül csinálnám?Szóval nyugi tudom miről regélek és rendelkezésemre áll a megfelelő szürkeállomány, akik segítenének ebben. Más kérdés, hogy mindenki beszállna-e ebbe a projektbe.
De köszi az aggódást
-
CharlieDrop
veterán
bele kellene feccölni egy kis időt, hogy fusson egy exe, ami hozzáfér a dbf-hez és kiosztja a jogosultságokat, de hát... na...
mennyivel egyszerűbb lenne mondjuk egy db valami front end eléréssel, akár böngészőből, akár kliens programból, de hát ugye ilyen könyvelő programmal még nem találkoztam ellenben szívesen csinálnék egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest