- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizonyára nem véletlen és mondom, egész átlátható. Az nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet amúgy négyzetekre ráhúzni ilyen szabályokat. az tuti, hogy a hívások és az üzenetek tényleg fókuszban vannak.
oO7:
Nem bántottál meg senkit, csak nem értem a harapást... nem fáj az UI és ha minden hsz-t elolvastál, akkor az is lejöhetett, hogy az UI-val nincs bajom, a bizonyítási módszerrel van. A közösségi cuccok teszik ki az UI nagy részét. Ha nem kötöm be, eltűnnek? Szerintem nem , erre gondoltam, amikor erről írtam. Nem akarok minden mondatomért magyarázkodni.Egyébként általában próbálok érvekkel is előjönni, ha figyeltél, ez nem pont a fanok jellemzője. Amúgy WinMo-s telefono van és .NET-ben programozok... de azért nem muszáj MS fannak lennem.
-
Ok, az igaz, hogy nálam még nem járt, de ha megnézed a képekre rakott metszési vonalakat, valahogy a négyzetek nem szimmetrikusak és itt-ott vannak "elvágva", illetve olyan, mintha ehhez igazították volna erősen az ábrát (vagy hogy mondjam). Lehet mondani, hogy logikus, áttekinthető, mert az is és bizonyára megszokható, de szerintem az aranymetszésnek nem felel meg - legalábbis nem vagyok biztos benne, hogy most azzal kellene jönni négyzeteknél.
Most nem fanság kérdése, de nekem az iPhone sok kis ikonja átláthatatlan ehhez képest is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest