- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljes mértékben elhiszem, amit írsz, mert te már használtál ilyet gondolom - fejlesztő lévén és gondolom, hogy nem maradnak üres "oldalak", de ezt a vonalat elég egyértelműen ezekre a szolgáltatásokra (XboX, FB, chat és egyebek) építették és nekem butítással kellene kezdenem a használatát és ez ellenérzést vált ki belőlem. Persze amúgy az ötlet jó: a nem "lapozós" menü, silverlight-os alapo és biztosan piszok gyors és látványos és még az is elképzelhető, hogy valamikor egyszer lesz ilyenem, de most úgy látom, hogy nem erre van szükségem.
Egy olyan megoldás lenne szép, mint a HTC UI-nál, hogy ami nem kell a felületre (tabok), azt fogom és hátra viszem vagy kikapcsolom. Ilyen lehetőség van/lesz benne? azt végre megoldották, hogy az FB kontaktok ne ömöljenek be a Contacts közé, úgyhogy simul, simul.
-
Bizonyára nem véletlen és mondom, egész átlátható. Az nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet amúgy négyzetekre ráhúzni ilyen szabályokat. az tuti, hogy a hívások és az üzenetek tényleg fókuszban vannak.
oO7:
Nem bántottál meg senkit, csak nem értem a harapást... nem fáj az UI és ha minden hsz-t elolvastál, akkor az is lejöhetett, hogy az UI-val nincs bajom, a bizonyítási módszerrel van. A közösségi cuccok teszik ki az UI nagy részét. Ha nem kötöm be, eltűnnek? Szerintem nem , erre gondoltam, amikor erről írtam. Nem akarok minden mondatomért magyarázkodni.Egyébként általában próbálok érvekkel is előjönni, ha figyeltél, ez nem pont a fanok jellemzője. Amúgy WinMo-s telefono van és .NET-ben programozok... de azért nem muszáj MS fannak lennem.
-
Ok, az igaz, hogy nálam még nem járt, de ha megnézed a képekre rakott metszési vonalakat, valahogy a négyzetek nem szimmetrikusak és itt-ott vannak "elvágva", illetve olyan, mintha ehhez igazították volna erősen az ábrát (vagy hogy mondjam). Lehet mondani, hogy logikus, áttekinthető, mert az is és bizonyára megszokható, de szerintem az aranymetszésnek nem felel meg - legalábbis nem vagyok biztos benne, hogy most azzal kellene jönni négyzeteknél.
Most nem fanság kérdése, de nekem az iPhone sok kis ikonja átláthatatlan ehhez képest is.
-
válasz
littlelion21 #6 üzenetére
Igen, ez a készülék elég tetszetős, csak az a bajom, hogy mivel nem használok közösségi szolgáltatásokat (különösen telefonon nem), mire mindent tiltanék, ami ezzel kapcsolatos (ha egyáltalán lehet), nem maradna semmi, csak egy méreg drága telefon alap tudással.
Megvárom és a "pro verziót" az új Winből, addig pedig reménykedek újabb WM 6.x frissítésekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest