- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Hová lett 1000 mAh?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát akkor így elég rendesen leszűkítik (egyelőre) a piacot, nem tudom, hogy van-e így ennek értelme. tudom, hogy a jövőre dolgoznak, de gondolom a mobilra fejlesztett játékok fejlesztési ideje kisebb, mint egy konzol, vagy PC játéknak (általában rövidebbek is), és így is elég sokat szívnak az app fejlesztők az Android fragmentálódása miatt, nem tudom, hogy a következő 1-2 évben érdemes-e ES3.0-t támogatni. abból, hogy még mindig rengeteg Android 2.3.X-es telefon van a piacon az következne, hogy a sűrű fillér féle nagy "lé" nem a zászlóshajók megcélzásából jön.
-
4.4-es HOX-ot se támogatja, mondjuk annyira nem bánom, mert engem és a múlt évtized elejére emlékeztetett
(még akkor is, ha valszeg annál jobb, de ugye az emlékek torzulnak)Bár a Crysis 2007-es és ez annak közelében nincs, egy 2002.es Splinter Cell-hez képest a poligonszám nagyobb, de még azt is megkockáztatnám, hogy az szebb
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged