Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
Nekem is volt régi samsung tv-m 32"-os, 1366x768 felbontással. 3db HDMI csatlakozó volt rajta, és a csatlakozók különböző felbontásúnak mutatták a TV-t a PC felé. Az egyik csatlakozó 1024x768-nak mutatta a felbontást, a másik kettő meg 1920x1080-nak. Ugyan mindegyik működött más felbontást beállítva is, de akkor még rosszabb volt a kép. Natív felbontásban soha, semmilyen oprendszer alatt nem sikerült használni. Pedig anno belelástam magam a videokártya lelki világába, és gyárottam linux alatt egyedi felbontásokat, többek között 1366x768-at és 1360x768-at is (meg még pár hasonlót, különféle időzítésekkel). Kaptam is képet a TV-n, de még ocsmányabb volt amint azokban a felbontásokban amit a PC felé natívnak mutatott. Végül fullHD képet kiküldve volt valamennyire nézhető, egy darabig így használtam, aztán lecseréltem...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest