Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
Na nekiestem tegnap 3 db t2 lr tankkazannak (egyik ugye szenne volt egetve), az egyik Budnak, es egy helixnek. El voltam veluk par orat
A tankokat kifoztem, uvegszal es femszovet csere volt. Mind3 mukodik rendesen. Ezuton is koszonom nagynorbinak az uvegszalat es a femszovetet! Orbitalis fust es th, az iz nem az igazi, Bud agyonveri. Kicsit femesnek erzem.
Budbol eltavolitottam a szovetet, csereltem az uvegszalat, es fel oran keresztul probaltam belole kifozni a kv izt. Jelentem, ez nem sikerult.Viszont most jobban szelel, a gond az, hogy fust es th csokkent jelentosen. Eredetileg nem volt benne femszovet, csak 3 vekony szal. En raktam bele egy vastagot femszovettel. Gondolom itt a problema, szoval szet kell megen szedni.
Helixet rogton mostam, osszeraktam. Nehez szivni, se fust se th. Akkor nekiestem a szellozolyukaknak, de sokat nem segitett. Kicsit jobb. de nem hozta azt a szintet, amit a tesztekben mutattak/mondtak. Th, fust messze elmarad a t2 lr-tol, iz pedig a bud-tol. Valami tipp esetleg? Jo lenne megcsinalni f@szara, mert az a patron olyan, mint egy ekszer. Iszonyat jol nez ki az ezust ego plus-on.
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest