Hirdetés

Aktív témák

• Kígyó

senior tag

válasz fer #2858 üzenetére

Na nekiestem tegnap 3 db t2 lr tankkazannak (egyik ugye szenne volt egetve), az egyik Budnak, es egy helixnek. El voltam veluk par orat :D
    A tankokat kifoztem, uvegszal es femszovet csere volt. Mind3 mukodik rendesen. Ezuton is koszonom nagynorbinak az uvegszalat es a femszovetet! Orbitalis fust es th, az iz nem az igazi, Bud agyonveri. Kicsit femesnek erzem.
    Budbol eltavolitottam a szovetet, csereltem az uvegszalat, es fel oran keresztul probaltam belole kifozni a kv izt. Jelentem, ez nem sikerult. :( Viszont most jobban szelel, a gond az, hogy fust es th csokkent jelentosen. Eredetileg nem volt benne femszovet, csak 3 vekony szal. En raktam bele egy vastagot femszovettel. Gondolom itt a problema, szoval szet kell megen szedni. :(((
    Helixet rogton mostam, osszeraktam. Nehez szivni, se fust se th. Akkor nekiestem a szellozolyukaknak, de sokat nem segitett. Kicsit jobb. de nem hozta azt a szintet, amit a tesztekben mutattak/mondtak. Th, fust messze elmarad a t2 lr-tol, iz pedig a bud-tol. Valami tipp esetleg? Jo lenne megcsinalni f@szara, mert az a patron olyan, mint egy ekszer. Iszonyat jol nez ki az ezust ego plus-on. :)

Aktív témák