- Milyen okostelefont vegyek?
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
A videó alapján nagyon tuti.
-
k.kristof
őstag
válasz
lacuspapus #46 üzenetére
Van több is a Play Store-ban
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #9 üzenetére
A wp be van szarva, hogy az atommaki droidra vált, ez biztos.
A felület elég pofás tényleg.
-
petipetya
nagyúr
Nekem mindegy, hogy miként fog kinézni az új felület, viszont van pár kérésésem ezzel kapcsolatosan (hallod, Google?):
- ne legyen túl fehér, mert ha azt akarok, akkor felteszek egy miui-t
- ne legyen túl színes, mert ha azt akarok, akkor felteszek egy touchwiz-t
- legyen benne több swipe gesztus -
lacuspapus
tag
Ha már úgyis kezelőfelületeket szabnak át, akkor jobb lenne ilyen csempés kinézet a droidra is
-
Sofian
őstag
A timely alapú launcher sztem nem igazán lenne jó ötlet. Nagyon iOS 7 szerű lenne amire szerintem nincs szükség. Viszont én abban reménykedem, hogy van még ott ötlet ahonnan a timely jött..
-
Integra
titán
amióta 4.4-ben összehozták a világ legrusnyább settings fogaskerekét, azóta maximálisan támogatom..
a bitspin timely-ja pedig egyszerűen csodaszép, tényleg van némi fogalmuk a kezelőfelületekről és ahogy, amilyen finoman az működik... várjuk az 5.0 androidot, feltételezem, hogy a legnagyobb újitása pont a kezelőfelület lesz.
amúgy semmi bajom a stock android kezelő felólettel, nagyon tiszta, egyszerű, villámgyors, minden azonnal elérhető. bloatware meg nem kell. -
0xmilan
addikt
Jó lenne egy olyan rendszer, amivel mindenki saját magának állíthatná az UI-t, persze adott keretek között. Nyilvánvaló hogy nem lehet egyetlen design-nal lefedni az összes igényt.
Esetleg integrálhatnának 1-2 normálisabb xposed modult, vagy írják meg a saját verziójukat. -
Touch-ko
őstag
Jo lenne, ha valamit sikerulne szepiteniuk... Minden ikon mas alaku, az egesz egy nagy kalap.....
-
tomi5244
őstag
Nade mikor jön az 5.0??
jó lenne valami markáns változás kinézetben de akksi idő optimalizációban is, az S4.minim nagy fos üzemidővel rendelkezik!
-
dsr
senior tag
Kíváncsian várom
-
Griff55
senior tag
de amúgy egyébként is ki a halál az aki letölt egy ébresztőprogramot (életembe nem jutott eszembe ilyet letölteni)? Egy ébresztőnek annyi a lényege hogy felébresszen nem az hogy most fú milyen a színe... meg könnyebb használat, persze... szerintem minden telenon két "kattintás" az egész művelet hogy beállítsam az ébresztőt, ezen már nem kell egyszerűsíteni. písz
-
Griff55
senior tag
válasz
Oppenheimer #9 üzenetére
nem vagyok egy wp párti de ez a 1520 nekem is nagyon bejön. Formavilágra most ez az egyik kedvencem
-
Johnny194
aktív tag
Ha olyan lenne az egész felület, mint ami itt a képeken van, akkor talán el is gondolkodnék egy Nexuson
-
Szatyor95
senior tag
Remélem nem ilyen lesz, mint az alkalmazás... Inkább azt kéne megoldani, hogy:
1. Lehessen nem Nexus telefonon is az alap Android launchert használni, a hozzá való frameworkkel. (A felhasználó választhatna.) Persze buhera nélkül értem.
2. Egységesíteni kéne. Lehet szép az alap rendszer, ha az alkalmazások rá teljesen más kinézetűek.
3. Be kéne vezetni a CM féle témázhatóságot. Legalább annyira, hogy változtathasd a UI színét. (Kék elemek helyett mondjuk lehetne zöld, piros, stb...) -
Fabianus
tag
Nekem tetszik, csak kár, hogy Ubuntu mixelve egy kis Jollával
-
BazsiBazsi
aktív tag
Nem néz ki ez rosszul, csak működjön.
-
törölt tag
Én örülnék egy kisebb újításnak. Kezd elavulni az egész home screen design, a dokk, a nagyobb kijelzőn nehezen elérhető statusbar és értesítések, illetve a tableteken helypazarlo alsó fekete sáv... Jó lenne valami Jolla vagy WebOS jellegű vér frissítés.
-
batai15
félisten
Nagyon helyes,ideje lenn az ui váltás.
-
Matada2.3
veterán
Helyes, szépítsenek csak rajta, flatesítsék csak
-
zdanee
őstag
Ó jaj... Az utóbbi időben, amikor egy mamutcég rendszer szintű UI redesignon gondolkozik, abból nem sül ki jó...
-
banhammer
veterán
Nincs semmi bajon a Samsung féle Android kinézettel.
Az ébresztő program meg nem rossz, idővel meg akartam venni, arra vártam hátha leárazzák valamilyen alkalomból kifolyólag, erre ingyenes lett.
És amint tudjuk ingyen minden jobb.
Mondjuk poén lett volna, hogy freemium lenne a program.
Vár x órát az ébresztéssel vagy fizess, hogy időben ébresszen. -
19ati93
senior tag
nekem tetszik,nem csicsás,meg semmi extra,de tetszik
-
Maxentius
addikt
És novemberben ezért adtam ki 900 ft-ot. Elmehet a sunyiba a Google...
-
k.kristof
őstag
Nekem is az Ubuntu Touch ugrott be az elsőre, a képekről pedig az iOS 7
A gyártói felületek elég érdekesek, nekem Sony Ericsson WT19i van, amit lecseréltem Nova Launcherre, egy ismerősnek Galaxy S Advance, egy másiknak HTC, és a Galaxy tulaj nem érti, neki miért nincsenek olyan dolgai, mint a HTC tulajnak. Elég megosztott ez az Android így.
-
WinPho
senior tag
Az első egy nagyon fogyatékos Ubuntunak tűnik.
A másodikért, meg az Apple-esek fognak nyafogni, hogy "az epöl találta fel ezt a dizájnt!!!!44!!4négy! A gúgöl megin' ellopta, me' csicska, me' epöljobb, ámenalma!". Nem egy ilyet ismerek, lesz itt bőven szófosás, ha ez a dizájn lesz.
-
TomMusic
őstag
Egy újabb felesleges erőforrásevő alkalmazás.
-
vittorio7
őstag
Ez érdekes lesz...
-
halkow
őstag
én a teljesen személyre szabhatóságot díjazóm
-
A régi WebOS illetve a ELSE mobil "nagyon babbantás" volt.
Meglepődtem, hogy a LG a WebOS-ból milyen pöpec kinézetet csinált. Kár, hogy vacak tévékben pakolódik bele.
-
MA!rtin
tag
Nem ártana, de ha a gyártó saját UI-t rakja rá akkor esetleg egy launchernek lenne értelme..
-
sz.balazs.95
veterán
csak ne úgy nézzen ki mint az ájóesz... csak ne úgy nézzen ki mint az ájóesz...
(A WP, Android (Holo, Sense), Firefox OS, BB10 és a Sailfish OS felületét is nagyon szeretem, csak ezt az izét nem, ami az iOS-en van, és amit egyesek GUI-két próbálnak beállítani.)
-
Oppenheimer
nagyúr
Ha ez igaz, akkor a WP retteghet. Simán váltanék egy szép androidra, de jelenleg a Lumia 1520 kezelőfelületének nincsen párja. A 3 oszlopnyi animáló csempe megbabonáz.
-
Frozzy
őstag
sokat érek vele ha a szaros gyártó rárakja a semmilyen felületet.. lásd tácswiz
mondjuk a htc-nek nincs is rossz felülete.
-
HawerKing
őstag
Nekem egyaltalan nem tetszik ez a program, remelem nem fogjak atvenni a stilust az uj android verziokban....
-
Syl
nagyúr
Csesszék meg ezt a **** lapos UI-t!
-
Nigér
őstag
Ez egy csinin kinéző progi, kíváncsi lennék akár egy full launcherre amit ők csinálnának
-
mtcob
senior tag
A KitKat-tel már elindultak ebbe az irányba, nem lepne meg ha folytatnák a felhasználói felület egyszerűbbé tételét
Csak remélem nem fog a használhatóság rovására menni a letisztultság
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bitspin felvásárlásával a letisztultabb kezelőfelületek felé veheti az irányt a Google.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest