Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hibavissza #25 üzenetére
ATX-re szerintem miota minden az alaplapra van integralva nem sok szukseg van (par kiveteltol eltekintve). mATX-hez csak egy kicsivel kellene ennel nagyobb haz, es nem lenne ennyire limitalt a felhasznalhatosaga. Remelem lesz belole mATX is.
-
válasz
hibavissza #22 üzenetére
szerintem bele lehet "hekkelni". 1HDD a táp mellé, de ahogy elnézem ez csak SFX táppal megy, 1 HDD pedig a CPU fölé, ami meg erősen limitálja a CPU hűtő magasságát.
2 SSD-t meg ha nem használsz vízhűtést sztem simán be lehet hekkelni felülre.A design meg az egész elrendezése nekem is rohadtul tetszik, viszont az ITX nagyon limitál, egy kicsivel kellene nagyobb ugyanezzel a designnal, hogy belemenjen egy mATX lap, és instant get.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest