Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hibavissza
üzenetére
ATX-re szerintem miota minden az alaplapra van integralva nem sok szukseg van (par kiveteltol eltekintve). mATX-hez csak egy kicsivel kellene ennel nagyobb haz, es nem lenne ennyire limitalt a felhasznalhatosaga. Remelem lesz belole mATX is.
-
arn
félisten
válasz
hibavissza
üzenetére
Attol fugg kinek mi a celja... az itx azonos funkciok mellett epp az alaplapnyi magassaggal lesz kisebb. Ez 135mm a magassagbol, ennyi az elteres, ha ez ala megy, utana a mar nem ugyanaz a kettonek a bovithetosege.
-
válasz
hibavissza
üzenetére
Szerintem csak a legfelső árkategóriában. Én a Metisembe minden gond nélkül tehetnék egy ilyet, ha meg kicsit mókolok, nagyobbat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm patika állapotban eladó!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest