- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Necroman_Mk2 #80 üzenetére
Azokon a gépeken sem Windows 10 futott, az is biztos
Én sem a felhőre gondoltam, a Mega máshogy tölt le fájlokat. Előbb engedélyt kér nagyméretű fájlok tárolására a böngészővel, aztán kiírja, hogy a Firefox nem fogja tudni letölteni a fájlt. Nem tudom, hogy hogyan működik, szerencsére ritkán töltök onnan bármit is, de valamilyen korlátozás az oka.
-
törölt tag
válasz
Necroman_Mk2 #78 üzenetére
A Firefox nem ad végtelen tárhelyet, azt hiszem a Mega ezért nem működik vele nagyobb fájlokkal bővítmény nélkül (talán 1,5GB lehet a max.). De emiatt elfogyó szabad hellyel még nem találkoztam egyetlen gépen sem.
A Firefox amúgy azt is figyeli, hogy mennyire gyorsan működik, lassú gépen már írta, hogy talán érdemes lenne kitisztítani a profilt, vagy újat kezdeni bővítmények nélkül. -
törölt tag
válasz
Necroman_Mk2 #75 üzenetére
A registry tisztítása pont haszontalan, mert semmire sincs hatással. A böngésző fájljait szerintem inkább maga a böngésző pucolja, abból baj nem lehet. A szemetet a karbantartó mindig takarítja, ha a feladatot és a szolgáltatást nem lőtték ki. A programok maradékait a CCleaner sem tünteti el nyomtalanul, régen egy rövid ideig használtam, de még a registryben is otthagyott pár dolgot, mikor direkt rákerestem benne.
Törli az indexképeket meg ilyeneket, de minek? Spórolni lehet pár MB-ot, hogy amint megnyitod az adott mappát, újra létrehozza őket a rendszer?
Az XP pedig tizedannyit nem foglalkozott magával, mint a 10. Szerintem is felesleges ma már az ilyen program.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest