Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
5000 euro?
Na ne má'
. Az első hsz-emben fél-egymilliós árra akartam tippelni, de aztán az egymilliót már sokalltam, ezért végül inkább nem írtam meg. Na de másfél millió...
ez is csak egy monitor, ami semmi igazán megdöbbentőt nem produkál, és ezért bőven nem ér ennyit.
-
bteebi
veterán
"hogy ez mitől nagy képpontsűrűségű nem tudom"
A felvetés alapvetően jogos. Ez a monitor tulajdonképp olyan, mint négy darab "összehegesztett" 15,75"-os, Full HD felbontású panel (egy 15,6"-os FHD kijelzőjű laptop már veri pixelsűrűségben), ami egyáltalán nem egetrengető, de azért bőven nem rossz. A nagy(obb) felbontáson mindenesetre a képpontsűrűség nem változtat. Ettől függetlenül nem rossz ez a közel 140 ppi, mert egy átlagos, 22"-os, Full HD felbontású monitornál a pixelsűrűség pont 100 ppi, de 1680×1050-es felbontásnál már csak 90 ppi. Ha a javulást nézzük, akkor az 40, illetve 55% - hogy az sok vagy kevés, azt mindenki döntse el magában.
-
bteebi
veterán
Kifejezetten szimpatikus darab, de sajnos az ára nem lesz az
. IPS, UHD, >30", Eizo... nem egyszerű megtippelni, hogy vajon mennyibe fog kerülni, de valószínűleg jócskán félmillió Ft felett lesz az induló ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest