- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Na de én itt arra utaltam, hogy miért lehet ilyen nevetséges dolgokat levédeni, amiknek kifejlesztése nyilván nem igényelt komoly befektetést. Vagy az a szabadalmi hivatal filozófiája, hogy ő nem ítéli meg, hogy adott szabadalom túl triviális-e, hanem majd ha per lesz belőle, akkor majd a bíróság eldönti? Sikerült már valakinek ilyen pert megnyerni egyáltalán, ahol a megsértett szabadalom valami nevetséges dolog volt?
-
ddekany
veterán
Nem lehet, hogy a Cygnus épp azért perel emiatt, hogy demonstrálja mennyire gáz a szoftver szabadalmaztatás? (És szerintem a legjobb az lenne, ha ilyen egyszerűen nem létezne... Most akkor sok nagyokos jön majd, hogy jaj biztos nem figyeltem közgázon, stb, merthogy akkor X csodás dolgot nem fogják kifejleszteni, mert nem térül meg. Én meg erre annyit tudok mondani, hogy akkor ne fejlesszék ki, nem ér ennyit az egész, hogy majd a jövőben az embereknek (persze fejlesztők elsősorban) attól is félniük kelljen, hogy valami apró ötletüket már valaki levédte. Így az embernek már nincs kedve csinálni semmit. Már ettől függetlenül is egyre kevésbé, de ez is ebbe az irányba mutat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged