- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
Jól odamondtad egy beosztottnak, hogy mekkora szar a hely a feljebb valói miatt.
És mi van akkor ha rendelésre? Van? Telefont rendelnek? Hazai !gyártói! garival, van hova visszainni ha benyeli a gyíkot... akkor?
Annyira szeretem drága nemzetünk mentalitását, eddig azért volt szar a szitu mert nincs idehaza képviselet, ha van akkor azért szar mert esetleg nem tegnapelőttre hoznak nekem valamit...
-
Graphics
Jómunkásember
Amikor ebay/aliról kb minden létező fixem-faxom tokot és fóliát meg lehet venni... és kb 200-700Ft között mozog... én se nagyon tartanék semmit... Berendelek egy valag tokot, aztán ha nem tetszik a népnek mert 2000 Ft a boltban, akkor tudod mit mondanának...: " Ezt megveszem ebay-en ötödáron... "
Én, és persze a saját véleményem, ha veszek egy telefont, előtte megrendelem a kiegészítőket.. Mert én pl. nem impulzus vásárolok. De hát nem vagyunk egyformák.
Jól odamondtad
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest