Új hozzászólás Aktív témák
-
Pappóka
csendes tag
Szerintetek hogyan oldaható meg, hogy ne csak a készülékmemóriára tudjak alkalmazást telepíteni? HTC Hero 1.5.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ezt nem igazán értem, mert a cikkből az jön le, mintha a Google egyedül fejlesztené a platformot, holott ez korántsem így van.
-
-
8nemesis8
veterán
Ez jó hír.
Én viszont nem azt látom, hogy a frissítés téma annyira rosszul lenne megoldva, jobb modellek sorra megkapták a 2.1es frissítést, igaz várni kellett rá, de meglett. -
Zirowe
nagyúr
Mondjuk én úgy emlékszem még régen,hogy úgy harangozták be az androidot, hogy majd szolgáltató független lesz az update, jön majd a kánaán meg minden..
Oszt még sem ez lett..Magic 32b-m van,de hivatalosan csak 1.6 lehetne rajta,pedig a 2.1 már kint van egy ideje,eléggé vicces.
Tényleg, amúgy ez hogy van: új fw-vel nő az alap hw igény, vagy nem?
Mert a 2.1 kicsit lassabb volt a teló,mint az alap 1.6tal, de szerintem az csak a portolás miatt volt.. -
Dr.Anonymus
addikt
ideje volt már ennek
mert ez a veszély tényleg fenn áll, ha nem is olyan "drámaian" mint ahogy a címben szerepel
ez legalábbis elég durván jó adat -
Dare2Live
félisten
válasz
#16820480 #15 üzenetére
ez olyan bizonyítványos... ha elrontott akkor mindkét készüléken szarnak kellene lennie...
J2ME mai napig nagyon jól használható, sött sok szempontból a legjobb fejlesztési platform. max ott is mint ezek szerint androidnál is meg kell nézni több készüléken is. (J2MEnél volt SE+Nokia ott elsőre müködött, max kicsit faragni kellett és volt samsung/moto ahol elsőre jellemzően le se futott....)
A lényeg, hogy google látja a problémát és tenni akar ellene és googlenak hatása is van rá nem úgy mint anno/most Sunnak... (Más kérdés, hogy egy midp2 most már mindenhol úgy van ahogy annak kell.)
-
RandomGosu
senior tag
ötlet jó csak ez mikorra várható?
-
Dare2Live
félisten
-
Straw
senior tag
Szerintem ez tök jó.
Amikor kijött a Nexus azt hittem lesz egy-két dolog amit megtartanak csak a Nexus saját fícsörének, de ezek szerint mégsem. -
Volt már rá példa. De pl. a Legendem alapból nem lát csomó mindent a Marketen valami mítikus oknál fogva.
Egyébként ebben nem csak az a lényeg, hogy simán lehet frissíteni a rendszert. A cserélhető komponensekre bontás önmagában egy hatalmas előrelépés, a Nokia is próbálkozott vele (SW Update alkalmazás FP2-től), csak éppen nem lett jó semmire se.
-
Dare2Live
félisten
Ha ez jól sikerül az Android egyik legnagyobb (jövőbeni) baja lesz kiküszöbölve.
depression: Mit csinál a szolgáltató? Letiltja a marketet?
-
Depression
veterán
Szóval a marketről lehet majd tölteni az új Androidot. De ehhez a magyar szolgáltatók mit szólnak? Ki lesznek zárva, vagy szimplán úgy, ahogy eddig szinte nem is lesz frissítés, szóval nem lesz mit letölteni?
-
vsgaborr11
tag
Előszőr azt hittem,hogy megakarják szabni az oprendszer kinézetét,de nem,hála az égnek,amúgy ez egy nagyon jó ötlet,hogy rögtön elérhetővé teszik kiadás után az új verziószámú OS-eket.
-
törölt tag
persze, a szolgáltatók csak úgy hajlandóak forgalmazni a telefonokat, ha saját maguk által testreszabott szoftvert tehetnek rá, aztán meg ráfogják a google-re, hogy nem frissíti elég gyorsan... esetleg hagyni kéne a gyártó alap szoftverét, nem külön alverziózni, és mindjárt egy problémával kevesebb
főleg okostelón. ha annyira kell nekik a w'n'w menüpont, akkor írnak egy ilyen android alkalmazást, azt' előtelepítik. -
EczkE
veterán
Nem lenne hülyeség.
-
AS
félisten
Android kb olyan mint a wm6.5 csak jobban van optimizálva jobb felülete.
-
eeXaa
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Android platformok egységesítését tűzte ki célul a Google.
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest