- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emtra
tag
Kell a francnak edge olyan sok selejtel találkoztam hogy mehh, a másik hogy a telemax szereti barmolni sokaknak szétfeszítették
-
spawn21
veterán
válasz
guriga1234 #46 üzenetére
Nem játszom vele. Igaz egy-két logikai játék fent van. Ha repülök vagy 6-8 órát vonatozok kicsit unalmas lenne
Az edge tényleg nagyon szép , ellenben ha megunja valaki az életet lehet még érvágásra is jó
-
Kékes525
félisten
válasz
Quasi_modo #51 üzenetére
Kikapcsolódni is kell valamikor...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
guriga1234 #46 üzenetére
játszani nem szokott rajta, abból már rég kinőtt.
Játszani nem feltétlenül gyerekes dolog. -
janeszgol
félisten
Kíváncsi leszek, mekkora sikere lesz. Megnéztem boltban az S6 Edge-et és élőben sem csúnya. De lehet nagyobb méretben már ormótlanná válik. (Plusz nehéz lesz megfogni. Szélesebb is lesz.)
spawn21 Csak úgy a polcodon pihen egy S6? Máshol meg éheznek. Bocs, de ezt nem hagyhattam ki.
-
janos1988
addikt
És mi a céljuk az ilyen képekkel? Bemutatják, hogy az 5.1" nem egyenlő az 5.7"-el? Formára ugyan az lesz, és csak egy kicsit izmosodik a belső, de a memóriát ugyan úgy tele fogják szemetelni a sok haszontalan szarjukkal.
-
zombinyul
addikt
-
zombinyul
addikt
Mert nem melegszik annyira mint a 810 (mondjuk a G4-em is tud forrosodni - igaz, parom P8-asa is, szoval ez a felsokategoriaban altalanos). A 810 csak addig erosebb amig nem kezd el langolni. Szerintem eleg esszeru a 808-as motyo is.
Viszont nem arrol volt szo, hogy a Smamsung leall az evi tizmillio fele telefongyartasrol? Megjott a nagy vagyott designvaltas, es most minden telefonra ugyanazt a kulsot fogjak raeroltetni, kategoriankent 500 keszulekre? Inkabb (legalabb a felso kategoriaban) probalnanak meg normalis, gordulekeny telefont csinalni... -
laci_csk
senior tag
A Nokia 220 is vagja a kezet fogas kozben, csak annak a hatulja van ugy kerekitve mint ennek az eleje, de ugyanaz az idetlen forma, hogy nem lehet rendesen fogni.
-
moleculez
veterán
Az eredeti a lehajtas miatt pici lett (szerintem) nőies is. Szóval kellett egy nagyobb verzió is, de annyira vágja a kezem , hogy nem jó megfogni. Prémium meg minden, de nagyon himestojas kategória.
-
laci_csk
senior tag
A Sony elkezdte az Android 5.1.1 frissitest, az Xperiakra. Gratula.
Ugy latszik hogy ha nem ket csavarmenetrol van szo az nem hir, itt a MA-n.
-
gerii
addikt
válasz
tothmaxy182 #1 üzenetére
Szokásos Samsung illesztései vannak...
-
MPeter87
őstag
válasz
rozsasandor9 #12 üzenetére
Cerka nélkül?
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #5 üzenetére
Nem. Forradalmi a HTC One M9-nél van, csak tegyél rá egy lábos vizet, pikk pakk felforr.
(#9) Katorga12: Túl sokat nem tartózkodhattál fürdőszobában. :/
-
törölt tag
Tessék mondani, elkezdtetek az MA-nál állatokat tartani, hogy infralámpáztok?
-
Quasi_modo
nagyúr
Ha nem egy számmal nagyobb lenne, hanem egy számmal kisebb, na akkor tetszene.
-
törölt tag
Én csak azt nem értem, hogy miért kell a note5 mellé mégegy vágódeszka. Most akkor melyik lesz a zászlóshajó. Minek a note-nak konkurencia, ráadásul házon belül.
-
SX Wave
aktív tag
...viszont másoktól azt lehet tudni a készülékről, hogy Exynos 7420 chipsettel lát napvilágot, sőt jöhet a csavar
lehet hogy mind a kettővel.
-
rozsasandor9
tag
Szerintem ez a Note 5-lesz..
Viszont Snap 810-es procival.
-
Micsurin
nagyúr
lesz vagy fél miska.....
-
Katorga12
csendes tag
Ez ugyan olyan ronda szappantartó mint az elődei.
-
telemundo
tag
Ez minek?
-
Locutus
veterán
Most akkor ez tudásilag jobb, vagy rosszabb a sima S6 Edgenél?
-
CptAdamica
veterán
Milyen forradalmi módosítás.
Alig várom, hogy kijöjjön. A galaxy active-al, neo-val, max-al, grand max-al, s6+-al, alpha-val, bétá-val, omegá-val, gammával, ace-el egyetemben.
-
Cathulhu
addikt
válasz
tothmaxy182 #1 üzenetére
Képeken nekem is nagyon tetszett, el is fogott a must have érzés, csak várni akartam, mert nem negyed misiért. Aztán megláttam élőben, és csak meh. A promo képek mondjuk úgy, hogy nagyon előnyösek, de legalább megszűnt a késztetés, hogy vegyek.
#2: döntsd meg a fejed 90 fokkal
-
sz.balazs.95
veterán
a képen egymáson vannak.
-
tothmaxy182
őstag
Olyan ez az S6 Edge, mint egy ékszer. Ilyen szép telefont ritkán gyártanak.
Viszont sosem vennék ilyen. Elég kényelmetlen a használat során, vágja a kezet, és csúszós is a hátlap. Minden percben azon járt az eszem, hogy ha kiejtem a kezemből, akkor meglincsel a tulajdonosa.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest