- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
attól még lehetne a felhasználó kezében a döntés akar-e hátteret vagy sem. valljuk be ez elég pitiáner dolog, nem kellene hozzá nagy fejlesztés. de ez jellemző az egész rendszerre, az van amit a microsoft kitalált, és ennyi. Ha változtatni akarsz, akkor törd fel.
szerintem többek között ezért sem olyan népszerű jelenleg a platform. Attól, hogy neked/nektek így tetszik, másoknak meg pont fordítva jönne be, és a két megoldás nem zárná ki egymást, mert ezután is lenne fekete és fehér háttér.De rájöttek, hogy a testreszabáson lazítani kellene mint ahogy a cikkben is olvasható, úgyhogy csak nem mondok akkora baromságot.
például: Ha nekem hupilila csempék kellenek narancssárga háttérrel, akkor ezt most nem tehetem meg gyárilag, pedig jobban a szívemhez nőne úgy a rendszer. én úgy jobban szeretném. így meg csak kapok pár egyenruhát, és kész. Tekintsünk el a színektől, csak egy példát mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged