- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Azért én reagálok ha nem baj. Nem volt ócsárlás, sem személyeskedés. A kultűrált forma meg mindenkinek mást jelent, és szerintem a kereszteslovag-ban sem volt semmi olyan, ami nem kultúrált.
Részemről ennyi a témához, ha neked esetleg nem tetszik valami, jelentheted. Peace. -
forgonati
őstag
Ja, valami olyasmi. Nézd meg mit művelt a másik hirben, kicsit lejjebb. De amúgy ezt csinálja minden Nv-s hirnél. Bármilyen húzást csinál az Nv, ő azt jól megmagyarázza hogy miért is van az úgy, és az lényegében teljesen korrekt. Aki szerint meg nem, az hülye beszűkült Ati fan. És védi őket az élete árán is, már nevetséges. De persze más témánál nem látod a nevét sehol...
De nem is emlegetem, nemhogy megjelenik[CS]Blade2: Hát, nem tudom. Minden normális hűtőnél amit eddig láttam, a csövek bele vannak olvasztva a hűtőblokkba, a legjobb hőátadásért. Szerintem egy ilyen állitható-tekerhető cuccnek mindenképp rosszabb a hőátadása. De legalább jól néz ki. Valamit valamiért. Plexi oldalas kivilágitott házakba cool
-
forgonati
őstag
Állitható? De hogy a rákba? Nem értem. A hítpájp cső ugye rögzitve van a hűtőblokkba fixen. Szal ott nem igazán tudod hajlitani. De akkor hol hajlitod? Vagy pedig ha ott nincs fixen rögzitve, mármint bele a blokkba, és elforog, akkor viszont ott elég trágya lehet a hőátadás. Hmm
-
forgonati
őstag
Amúgy most hogy elnézem, ezzel a hűtővel már nem 3 helyet foglal el a kártya? Mert az alsó képről úgy fest mintha elég rendesen felfele lenne hajlitva...
-
forgonati
őstag
Hol van már Westlake???
Amúgy a hűtő az tényleg állat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest