- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
a HDMI vajon milyen verziójú lehet tudja valaki?
-
caprine
senior tag
Nekem tetszik. Formára is jó, bár a plexi lap ellenére nem nagyon nézegetem a gép belsejét, a hűtés is korrekt, és a teljesítményére sem lehet panasz. Nem tudom hogy a kép csal, a szemem vagy ez a NYÁK tényleg hosszabb mint a ref????
-
XuChi
addikt
Ez egy talicska fost sem ér. 3 slotot foglal, állítólag bazi hangos és nem is hűt rendesen.
Úgy néz ki mint egy csattogós lepke. Ha mozogna is fel-le akkor még limited butterfly edition is lehetne.
Jó lenne ha már a sparkle összeszedné végre magát és felhagyna az ehhez hasonló ócskaságok tervezésével, és gyártásával.
Szánalmas és dühítő.
-
iteq47
csendes tag
hi! a tápcsati hova tűnt a kártyáról?o.O
-
subaruwrc
félisten
nnah. lehet sparkle-ék olvassák ph-t? múltkor csúnyán le lettek b,.,, teremtve az átmatricázás miatt , most tessék ittvan egyedi tápellátás, egyedi hűtés, fekete nyák. ne tessék elégedetlenkedni
egyszerre többmindent nem lehet újítani amikor a gpu ugyanaz.
-
forgonati
őstag
Azért én reagálok ha nem baj. Nem volt ócsárlás, sem személyeskedés. A kultűrált forma meg mindenkinek mást jelent, és szerintem a kereszteslovag-ban sem volt semmi olyan, ami nem kultúrált.
Részemről ennyi a témához, ha neked esetleg nem tetszik valami, jelentheted. Peace. -
TTomax
félisten
Osztom a véleményed...
A 2570 nap alatt ráadásul segített elég sok embernek,kinek így kinek úgy... Ö eddig csak tett a bizonyos asztalra.Ha a mondanivalója nem tetszik valakinek azt lehet vitatni kulturált formában hályogok és kereszteslovagok nélkül... ha pedig a stílusa,vagy esetleg az én stílusom nem tetszik akkor szintén a modkerben lehet jelezni,remélem lesz annyi vér hogy az előző személyeskedő hozzászólást is linkelitek ha már mertétek a bátorságot venni arra,hogy valakit a háta mögött fikázzatok...
NEM, nem kell reagálni,én sem fogok... -
schwartz
addikt
-
Loha
veterán
Tehát ha jól értem, akkor:
Volt a 8800GTS 512, 65nm-es G92-vel. Kellett a nagyobb teljesítmény és mivel más választása nem volt, az NVIDIA fogta róla a GPU-t és átpakolta egy komolyabb és drágább nyákra, hogy magasabb órejeleken lehessen járatni, így lett a 9800GTX.
Közben elkészült az 55nm-es G92 így lett a 9800GTX+, minek a nyákjáról már le lehetett spórolni pár alkatrészt a kisebb fogyasztás miatt, de a drága nyák miatt nem lehetett elég olcsón adni.
Mivel már nem volt szükség a komolyabb tápáramkörökre, ezért fogták és visszatették a már 55nm-es G92-őt a 8800GTS nyákjára, amit olcsóbb volt gyártani lett a GTS 250.
A Sparkle most fogta ref. GTS 250-ről a 55nm-es GPU-t és visszatette az eredeti 9800GTX+ nyákra, hogy magasabb órajeleken tudja járatni a kártyát, csak a referenciahűtőt lecserélte egy csicsásra (mert az is drága volt).
-
oliba
őstag
válasz
[CS]Blade2 #37 üzenetére
Emlékeim szerint 60-70 fokon tartotta a 9600GT-t. Lehet rosszul emlékszem, de így rémlik. Egy 60W-ot fogyasztó kártyánál nem kevés az a 60 fok! S1 passzívan jobbat produkálna!
-
"B"
tag
szép szép,de nem lesz ilyenem
-
Devid_81
félisten
Azért egy kicsit többet is kihozhatnának belőle órajelekben.
Ezeket az órajeleket a legelső 8800GTS-512-esek mind tudják...legalábbis a 90% tuti.
Jóvan, nem elégedettlenkedek -
forgonati
őstag
Ja, valami olyasmi. Nézd meg mit művelt a másik hirben, kicsit lejjebb. De amúgy ezt csinálja minden Nv-s hirnél. Bármilyen húzást csinál az Nv, ő azt jól megmagyarázza hogy miért is van az úgy, és az lényegében teljesen korrekt. Aki szerint meg nem, az hülye beszűkült Ati fan. És védi őket az élete árán is, már nevetséges. De persze más témánál nem látod a nevét sehol...
De nem is emlegetem, nemhogy megjelenik[CS]Blade2: Hát, nem tudom. Minden normális hűtőnél amit eddig láttam, a csövek bele vannak olvasztva a hűtőblokkba, a legjobb hőátadásért. Szerintem egy ilyen állitható-tekerhető cuccnek mindenképp rosszabb a hőátadása. De legalább jól néz ki. Valamit valamiért. Plexi oldalas kivilágitott házakba cool
-
Sundesz
addikt
Csodaszépen néz ki szvsz a VGA, szívesen elfogadnám, mégha egy 4850-est ajánlanának mellette, akkor is.
-
tome.jr
addikt
Nagyon baba ez a hűtő ezzel a fekete nyákkal. Sparkle jó kis visual tuning-ot nyomott a VGA-ra
-
Robi BALBOA
őstag
Az köszi!
Elforgatható, fizikából tuti gyenge volt a tervezője!
Na mindegy attól jól néz ki, megvenni nem venném meg de egy tesztet megnéznék, már csak az áttervezett táp ellátás miatt is, hogy mennyire szól bele a tuningba?!?!
-
sNORh
addikt
pöpec nagyon de elfoglal vagy hány helyet..
-
tupacamaru
veterán
Azé' hogy meg lehet vezetni az embereket egy csili-vili hűtővel.
Az nem számít hogy ezt egy 1 ventis hűtővel már rég megoldották ami nem a házban keringteti a levegőt hanem kifújja onnan, és nem kellenek plusz ventik ahhoz hogy a levegő kikerüljön a házból.
Ja, hogy az nem ilyen széééép.
-
Zsubi
őstag
Nagyon jól nézz ki ez a kártya, erősen gondolkozok hogy vegyek GTS 250-es karit
-
forgonati
őstag
Állitható? De hogy a rákba? Nem értem. A hítpájp cső ugye rögzitve van a hűtőblokkba fixen. Szal ott nem igazán tudod hajlitani. De akkor hol hajlitod? Vagy pedig ha ott nincs fixen rögzitve, mármint bele a blokkba, és elforog, akkor viszont ott elég trágya lehet a hőátadás. Hmm
-
L3on!d4$
tag
Lehet ilyet kapni egyáltalán valahol?
-
P00By
nagyúr
Mit ki nem találnak...
-
exception
aktív tag
Végre valami olyan geforce,ami talán nem is olyan rossz.
A 9800GTX+-nál új játékokban jobban teljesít a GTS250,drivertámogatottság jobb,azonfelül vagy 30wattal kevesebbet fogyaszt.Nem rossz kártya ez szerintem,sőt -
Daveedka
tag
tényleg jól néz ki az a hűtő
-
Ennek max a neve egyedi...
-
dudika10
veterán
Azt mondjátok, hogy ez a 9800GTX+ átnevezett változata?
Akkor ezek szerint annyira nem is új ez a termék. -> [link]Nem tetszik hogy ugyan arról a termékről másodjára látom a hírt 4 hónappal később.
-
forgonati
őstag
Amúgy most hogy elnézem, ezzel a hűtővel már nem 3 helyet foglal el a kártya? Mert az alsó képről úgy fest mintha elég rendesen felfele lenne hajlitva...
-
zed1983
őstag
Nah ez egy jó ötlet volt, hogy a 9600GT hűtőjét rátették erre is...eddig ez a legszebb hűtés, legalább is az én szememben...
Az áráról nem lehet tudni semmit? -
Robi BALBOA
őstag
Ez a 9800gtx+, 55nm-es G92b gpu-ra épül!
A hűtő az tényleg állat.
Kíváncs lennék egy tesztre,Hőmérséklet és tuning? -
juliabrilke
veterán
Tudja már a franc, hogy ez minek az átnevezett verziója.
-
Skizz
addikt
Kevesebb helyet foglalna, halkabb és valszeg hűvösebb lenne, ha:
-két venti - két kis bordázat helyett egy nagyobb venti és egy nagyobb bordázat (VF900 mintájára pölö)
-nem hajlítják meg a hípájpokatmod: mivaaaaa? 2x6 pin?
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz
littlelion21 #4 üzenetére
9800gtx vagy miszösz..
-
TK36
aktív tag
Ez melyik Radeon-nak felel meg, ellenlábasa?
-
forgonati
őstag
Hol van már Westlake???
Amúgy a hűtő az tényleg állat. -
littlelion21
addikt
Akkor ez melyik régi NV modell újrakeresztelése...?
-
Ez a hűtés iszonyú jól fest!
Ilyen mellé már érdemes plexifalú ház.
-
orbano
félisten
micsoda szörnyeteg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest