- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Nem értem,ez most mire is a válasz?Vagy csak alátámasztod a mondandom
2000+írtam átlagnak,a villanyszámlám és a biztosításom én sem vonom le a fizuból.......
Kovy79:
"Ha gonosz lennék, azt mondanám, ne magadból indulj ki."
légyj nyugodtan!
Ha fogorvos,akkor nem igaz ,ha szülész akkor sem
Ha nem maszekol ,akkor sem(attól függ milyen orvos?)
Mert egyébként a hála pénz mindenhol köztudott,hogy van,de tudod én teljesen megértem ,hogy elfogadják,mert szart se keresnek!
Becsületes! Az viszont nem egyenlő a hülyével! Azt hogy valaki pénzt fogad el ,attól még nagyszerü becsületes orvos lehet,a két dolog nem zárja ki egymást!
OFF -
MZperX75
addikt
No comment!
Nekem barátomék,rokonom,sőt nagyapám(meghalt sajna) él élt kint angliában!
A másik haver Madridban,lakik , és még svájc-ban is lakik ismerős,és németországban nyert pályázatot a barátom!
Teljesen mást mondanak......
Átlag!!!
Ne oszd régiókra! légy szives,az nem baj hogy más véleményünk van ezekről dologról,ez csak jó!
OFF
Én most itt ezt a kérdést lezárom..........
Mindenki keveset keres nyugateurópához képest!
És ez a laptop is, egy túlárazott "szar" a tudásához képest,
remélem ,hogy ebben mindenkivel egyett értünk
,és tényleg senkinek sem szerettem volna az önérzetébe gázolni,kényes témába tenyereltem! -
MZperX75
addikt
Targoncás barátom 8órára 1450-1600 font között keres Angliában ,a másik haver szakács Londonban 1200-1300 és joval kevesebbet kapnak ,mint egy ango,l ugyan az a munkáért!
Akkor nem beszélve arról ,hogy az ország nagy része hivatalosan nincs,vagy létminimumra van bejelentve,ami az jelenti,hogy a srtatisztika nagyban hibázhat!
Sokszor voltam "régen" 65-80közt bejelentve (bruttóban) de kézbe 140.000kaptam ezelött 5-6éve!
kovy79:
Szövegértelmezés ,nem azt mondtam ,hogy vont ki az egyenletből,hanem azt ,hogy nem az az átlag!
"Ne a bkv bérekből indulj ki...Persze a tanári zsebpénz se számold(a pályakezdő fizut is felejtsd el!)"
persze ha így kiemeled a szövegkörnyezetből akkor igen ,erre nem tudok mit mondani ,de az bizos hogy nem erre gondoltram.... -
MZperX75
addikt
"Miért, ők nem emberek? Akkor kinek a fizetésével lehet számolni?" A "topmenedzserekével"?
Nem az átlag!
Az első kérdésre nem reflektálnék!
A topp menager az 400-500-at keres vagy HR managger,programozó még többet!
Egy rvos akár 1-1.5Millát egy fogorvosról nem is beszélve,de az sem az átlag!Egy sima nagy cég irodai alkalmazotja (nagyobb cégeknél simán 200-250-et keresnek nettóban juttatásokkal együtt)
Egyébként 2 barátom van BKV-nél és egy Máv-nál (a buszsofőr haver 200-240között keres)
130-at a máv forgaloirányító+kajautalvány ingyenes éves bérlet,stb.
Vonatsofőr is 150felett keres igaz 12éve dolgozik már ott. -
MZperX75
addikt
válasz
Lacika112 #66 üzenetére
Én 36éves vagyok,nem 18! Itt egy egyszerü melós is min napi 6.5 inkább 7-8ezret keres ,még a maszek világban is!(Ha melóst hívok magam melle ,mert nem győzöm egyedül akkor az kap 8-9-10ezret egy napra!(8-9-10óra melóra)
"80 at keresnek átlagba nem hogy 180at
ne a politikusok heti bérét vedd szabadság alatt havi magyar átlagnak létszíves mert mérgembe elfeledtem mit akartam írni eredetileg"
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Ha ez ennyire bántó ,sokak számára amit a magyar fizukról írtam,nagyon sajnálom, nem csak nyálát csurgatni jár ide az ember?
Hú de drága!" Aki sír attól kell elveni"...engem meg ez aggaszt
OFF
Remélem sikerül már ezt a témát befejezni! -
MZperX75
addikt
válasz
#65675776 #61 üzenetére
Persze ,ha legalját nézzük ,akkor ez így van,de középértéknek ez bőven jó!
Kint (külföldön euban)egy egyszerü melós keres 2000-2500eurót nyugat európában ,
kicsit jobb pozicíóban van akkor, már mindjár 4000!-5000!
Itthon ,persze sokan nyomulnak 80-90ezerért,és van 50.000ft -os nyugdíj is!
De nem annak a fizetéshéz kell mérni,mert a büdös életben nem vesznek prémium kategóriás komputert.nemhogy laptopot.
Én Bp-en lakom,de érdekeltségem győrben is van ,(az ország nyugati része,persze az fejlettebb mint a keleti,magamból indulok ki)baráti és családi viszonylatban,ha az átlagat nézzük,mindenki 200felett keres,de inkább 300körül,én ebben egy kicsit le vagyok maradva,de ha jó melóim össze jönnek ,nekem sem határ ez(180-200) nettóban!!!!és ez még persze mindig **rva kevés!
De persze hivatalos átlagfizetés kimutatást szívesen megnéznék! Az biztós döntene ez ügyben,és kár lenne érvelni ,biztos van ilyen kimutatás.
A tény ,hogy nyugati pénzből nem tünik olyan vészesen drágának a dolog!(90ezres fiziuhoz képest persze elérhetetlen) -
MZperX75
addikt
de,de !
Ne a bkv bérekből indulj ki,és ne a kiskereskedő négerének a fizujábol,igen is 150-180 az ma az átlag itthon! Persze a tanári zsebpénz se számold(a pályakezdő fizut is felejtsd el!)
Amerikában 2000+ az átlag ezt aláírom,közép árfplyamot számolok
De mondhatnám az európai átlagot is,mert az +25% mint Amcsiban ,vagy az angliait ami még magassabb! -
MZperX75
addikt
Angel1981: Nem nem ez fogja megmenteni!
Itt valószínő 2800dolláros árban nem csak a hardwert kell megfizetni,hanem a desigt is!
Nagyon szép!
A Razor egyébként sem az olcsóságárol híres!
2,5óra játékélmény!
Az böngészgetve netezgetve van vagy 6-8óra,nem rossz +film 4-5óra(talán)
2800dollár 700e HU-Ft körül mozog.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged