- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Nah jólvan... mindegy. Látom a kötekedés megy folyton. Nem vágod amit beszél az ember. Inkább rádhagyom... Hamarabb szabadulok
De azért a leglényegesebb dolgot megismétlem. Felhasználófüggő kinek mi a jó, nem specifikációfüggő. Remélem ezt azért sikerül megérteni, sztárolhatod az S4-et de nálam például már a minőségérzetnél megbukott a dolog, aztán jön a rendszer és a kamera, stb. Maradjunk annyiban hogy neked az megfelel a 930 visszalépés, nálam meg fordítva. -
tomboy0013
veterán
"Kijelzőben, processzorban, üzemidőben és úgy alapvetően a kamerát leszámítva semmiben se lépte le a konkurenciát, csak hozta a szükséges minimumot amit egy flagshipnek tudnia kellett."
Komám.. Ez itt mi ha nem ugyanaz az érvelés androidos oldalról? Vagy mégis neked mi a konkurencia? De igazad van ezt én írtam. Jah nem mégsem....
Ne csak az iPhone szóig jussál már el, van tovább is.
A felhős dolgot meg nem értem, miért kell azonnal menteni felhőbe? Otthon van normális wifi ahol fel tudom tölteni a képeket/videóka és automatikusan csinálja.
-
tomboy0013
veterán
Tehát ez alapján a logika alapján az Apple a hardver miatt miatt még nem érte utól a konkurenciát....
Az gondolom feltűnt, hogy itt nem androidról hanem WP-ről beszélünk, teljesen más rendszer más hardverigénnyel akárcsak az iPhone-ok.
Az aksit sem keverném ide szintén a rendszer miatt, más az energiafelhasználás mint droidon így hiába nagyobb egy S4-é attól még lehet jobb a 930 a gyakorlatban. Ez a baj a droid tulajokkal, sosem veszik figyelembe, hogy EZ NEM ANDROID.
Sztárolni az S4-et egy 930-al szemben olyan mint azt mondani, hogy az alma jobb a körténél. Mindenkinek mások az igényei. Én például a telefon külseje, minősége, kamerája és maga a rendszer miatt vettem a telefont, ergo nálam tökön rúgja az S4-et minden szempontból. Az, hogy azt lehet bővíteni ezt meg nem nem igazán érdekel mikor felhőbe egyszerűbb és kényelmesebb is tárolni a dolgaim mint SD kártyával bohóckodni. Értesítő led meg glance sem fontos nekem, elég sűrűn nézem a telefonom semmiről sem maradok le. A lényeg, hogy felhasználói igényektől függ mi mennyire jó nem attól, hogy mit írnak a specifikációknál. Sztárolhatod az S4-et de attól nem biztos, hogy bármiben is jobb lenne a 930-tól. Ezt mindenki döntse el maga és ne te mondd már meg másnak, hogy mi a jó. -
tomboy0013
veterán
Ki a frászt érdekel a használt ár, én a gyári garanciás új példányról beszélek, a legetöbb olyan hirdetés egy nagy átvágás, meg szolgáltató telefonok amiket simán letiltanak kis idővel. Az, hogy neked az S4-hez képest visszalépés a telefon nem túl mérvadó. Nekem meg az S4 lenne visszalépés, de erről ne nyissunk vitát. Ez az "éppen csak beérte a konkurenciát" pontosan, hogy érted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest