- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #19 üzenetére
Mint feljebb írtam a notebookom egy 11,6-os érintős darab. És mint ilyen tökre szeretem rajta a windows 8-at érintéssel használni. Ágyban / hanyatt fekve / padon ücsörögve viszont jól jönne, ha normálisan működne rajta az érintős skype. Viszont kényszerből, de elég sokat dolgozok is rajta, van amikor 3 felé skype-ozok egyszerre. Ilyenkor pedig elengedhetetlen a desktop skype funkcionalitása.
Nem pont ez lenne a lényege a windows 8-nak, hogy minden körülményre tökéletes megoldást ad? Igaziból mostanra a nyomoronc Skype-ot (na jó a retro-s outlook betűmérete továbbra is csak féli elfogadható, bejövő emailnél olvasható, kimenő írásakor miniatűr, normálisak ezek???) leszámítva egész jól működik is a win8-as koncepció.
-
Dumi86
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #19 üzenetére
Ezt kiegészíteném annyival hogy könnyedén törölhető is a Metros Skype
Én ezt tettem,így garantáltan jó a destkop skype
-
Polllen
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #14 üzenetére
Már nem használom a lenti probléma miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest