- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
attila9988 #21 üzenetére
Gondolom idővel megszűnne a desktop kliens. Elég vicces így is, hogy csomó minden duplikálva van a windows 8-on (skype, outlook, internet explorer, számológép, és hagy ne folytassam).
Nálam pl. a skype és az outlook is duplikáltan fut, ami azért így 2014-ben szerintem elég kemény. -
martonx
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #19 üzenetére
Mint feljebb írtam a notebookom egy 11,6-os érintős darab. És mint ilyen tökre szeretem rajta a windows 8-at érintéssel használni. Ágyban / hanyatt fekve / padon ücsörögve viszont jól jönne, ha normálisan működne rajta az érintős skype. Viszont kényszerből, de elég sokat dolgozok is rajta, van amikor 3 felé skype-ozok egyszerre. Ilyenkor pedig elengedhetetlen a desktop skype funkcionalitása.
Nem pont ez lenne a lényege a windows 8-nak, hogy minden körülményre tökéletes megoldást ad? Igaziból mostanra a nyomoronc Skype-ot (na jó a retro-s outlook betűmérete továbbra is csak féli elfogadható, bejövő emailnél olvasható, kimenő írásakor miniatűr, normálisak ezek???) leszámítva egész jól működik is a win8-as koncepció.
-
martonx
veterán
Jól, és hívásnál mindkettő jelez. Tragikus.
Így ha bejön egy hívásom, akkor az egyiket felveszem a másikat meg gyorsan kinyomom, mert csörög továbbEzt így a sokadik frissítés, meg windows 8.1 Update 1 után külön szeretném megköszönni a microfosnak.
Szerencse, hogy alig használom a skype-ot, és akkor is inkább csak csetelek rajta, így annyira nem idegesít. -
martonx
veterán
Érdekes, nálam mindig csak kicsöng, de sosem tud kapcsolatot létrehozni hang és videó hívásoknál (érintőképernyős laptop, így használom rajta mindkét skype-ot).
Miközben az asztali skype-al ugyanez pöccre működik.
Lehet, hogy a kettő üti egymást? Mert a hülyécskék, még kicsöngeni is egyszerre szoktak, ha jön egy bejövő hívásom. Tragikus.Szóval ez továbbra is csak egy olyan elméleti feature, amit van aki már látott működni
-
martonx
veterán
Én az asztali skype-ot kimondottan szeretem.
Viszont most nézem, hogy a metro-s skype immár elméletileg tud video telefonálni is, és elméletileg tud már file-t küldeni, fogadni.
Azért hangsúlyozom az elméletileget, mert gyakorlatilag nekem nem sikerült még soha egy nyomorult hanghívást se fogadni vele, és ezen ez a legújabb verzió sem változtatott.Szánalmas.
-
martonx
veterán
Az érintős skype egy vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest